Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jacob Israël de Haanstr 250 (Type II, B10) ong 1508 VA Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 585.000,- v.o.n.

NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP!!

Meer dan 90% verkocht! De bouw is al een eind op weg!

Inmiddels zijn, op een paar na, alle woningen verkocht en is de bouw al een eind op weg! Alle woningen van Duindoorn zijn verkocht!
Heb je ook interesse in één van de woningen in Damloper? Neem direct contact op met een van de makelaars of schrijf je in via de projectwebsite van Oostzijderpark. De makelaar neemt dan contact met jou op.

Dit is wonen in Damloper en Duindoorn
In Oostzijderpark is iedereen welkom. En als je de diversiteit aan woningen in Damloper en Duindoorn ziet, snap je het meteen. De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne groen ingerichte terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen en heerlijk leven. Wil je werken aan huis, ook dat is hier mogelijk! Op de begane is een functionele ruimte die hier goed geschikt voor is! Dat kan allemaal in de woningen van Damloper en Duindoorn.

In Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 ruime koopwoningen met een woonoppervlakte van 134 m2 tot en met 208 m2. Er zijn vijf typen woningen. De woningen van type III, IV en V zijn allemaal verkocht.
Van type I en II zijn er (in Damloper) echter nog enkele te koop! De woningen in Duindoorn zijn verkocht.

Woningtype II (Bouwnummers B9, B10)
Een heerlijke eengezinswoning met alle ruimte. In het groen, maar wel met de voordelen van de stad binnen handbereik. Alles bij elkaar meet deze woning 152 m², heeft een fijne woonkamer waarin je zowel je woon- als eethoek kwijt kunt.
Met een woonkeuken en drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin en blijft er misschien nog wel ruimte over voor een fijne werkkamer. De tuin/terrasligging van dit type woning is op het zuidwesten. Hiermee heb je een optimale ligging ten opzichte van de zon!
Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet worden compleet afgewerkt met een mooie kwaliteit sanitair en tegelwerk.
Er is een zogenaamde Delfse stoep aan de voorzijde voor extra privacy en is ook nog eens standaard het terras groen ingericht.
Lees alles over de verschillende woningen in Damloper en Duindoorn via de projectwebsite van Oostzijderpark.

Oostzijderpark
Damloper en Duindoorn is een deelplan in een gloednieuwe stadswijk in Zaandam: Oostzijderpark. De meeste Zaandammers weten wel waar het is, want zij voetbalden ooit op het Oostzijderveld. En over een paar jaar is het dé plek waar je heerlijk kunt wonen in een parkachtige omgeving. Met het centrum van Zaandam en de mooiste groene hotspots op steenworp afstand.
Twee deelprojecten, De Zaanse Hoogte (huurwoningen) en Meiboom (koopappartementen), zijn bijna klaar en de eerste woningen worden momenteel aan de huurders en kopers opgeleverd. Dé nieuwe wijk van Zaandam krijgt dus voorzichtig vorm!

Via de projectwebsite van Oostzijderpark kun je je inschrijven en kun je de verkoopstukken van Damloper en Duindoorn downloaden en zijn de antwoorden te vinden op veel gestelde vragen bij FAQ.
Heb je aanvullende informatie nodig? Bel gerust een van de verkopende makelaars. Zij informeren je graag!

  • 151 m2
  • 54 m2
  • 3

Kenmerken Jacob Israël de Haanstr 250 (Type II, B10) ong

Overdracht

Koopprijs€ 585.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte54 m2
Woonoppervlakte151 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Jacob Israël de Haanstr 250 (Type II, B10) ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

21%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod