Onze aankoopgaranties

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 09u – 21u op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar

aankoopmakelaar zaanstreek assendelft

Zekerheidsgarantie

De keuze van een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd makkelijk de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Zijn de muren vochtbestendig, het dak intact en de kozijnen in orde? Jouw Garantiemakelaar blijft hier scherp op en kan wanneer nodig kiezen voor een Bouwtechnokeuring.  Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.