SamSam Scheiden

Als u gaat scheiden, dan breekt een onzekere periode aan. Red ik het financieel? … Hoe regelen we het goed voor de kinderen? … Waar ga ik wonen?

SamSam Scheiden begeleidt u in dat proces. Zowel u als uw ex-partner staat SamSam Scheiden met raad en daad terzijde. De onderliggende bedoelingen, wensen en belangen staan hierbij centraal. De pijlen zijn gericht op het inrichten van de toekomst. Zeker als u kinderen heeft, is dit essentieel. De doelstelling van SamSam Scheiden is om samen tot een goed resultaat te komen, samen werken aan de beste oplossing.

SamSam Scheiden staat voor samen scheiden. Want in goed overleg komt u tot de beste afspraken. Afspraken die in de praktijk ook echt gaan werken, zodat er over een jaar geen nieuwe discussiepunten kunnen ontstaan. Bovendien werkt samen scheiden kosten- en tijdbesparend. Omdat we de communicatie op gang kunnen houden, voorkomt samen scheiden onnodige procedures bij de rechtbank. En misschien wel het belangrijkste van alles: samen scheiden is vooral in het belang van uw kinderen. Door samen in overleg te gaan, beperkt u de kans op een vechtscheiding. En bereidt u zich samen voor op uw nieuwe rol als ouders van uw kinderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over scheidingsbemiddeling via SamSam Scheiden? Neem dan telefonisch contact op via 06-82 65 50 29, of gebruik onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scheiden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.