DWE Nieuwbouw Makelaars

Met een onafhankelijke kijk op nieuwbouwprojecten schudt DWE Nieuwbouw Makelaars de Nederlandse woningmarkt op. Sturend op data en woonwensen veranderen wij samen met projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes en institutionele beleggers de woningmarkt van pandgericht naar klantgericht.

Hierbij kijken we verder dan onze klanten, zoals de projectontwikkelaar of institutionele belegger. Wij hebben oog voor de klanten van onze klant. Dit begint al bij de acquisitie van potentiƫle nieuwbouw ontwikkel-locaties. Onze specialisten weten op basis van data waar de meest kansrijke gebieden in Nederland liggen. Niet alleen door inzicht te bieden in de waarde van de grond, maar ook in de woonwensen van de consument. Desgewenst aangescherpt met real-time marktonderzoek, waarna deze data efficiƫnt toegepast wordt in de marketing en verkoop van jouw nieuwbouwproject.

Door de samenwerking met diverse regio-partners heeft DWE Nieuwbouw Makelaars een landelijke dekking. Het voordeel voor u als projectontwikkelaar is dat hierdoor het beste van beide werelden wordt gecombineerd. De kracht van onze data experts, creativiteit en kennis van de, lokale, woningmarkt biedt een mix waarmee we elk nieuwbouw project succesvol in de markt zetten.

DWE Nieuwbouw Makelaars vergroot kansen voor u door:

– Advies niet langer te baseren op onderbuikgevoel of resultaten uit het verleden maar de klantvraag centraal te stellen.
– Actieve en latente leads te genereren voor uw nieuwbouw project.
– De dialoog aan te gaan met de klant, online en offline.
– Hoogwaardig leadmanagement en dynamic pricing.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.