Happy View

De waardering die wij van onze klanten krijgen, delen wij niet alleen in de reviews op onze site, maar brengen wij ook graag in beeld. Want een foto zegt meer dan duizend woorden. Happy view is een selectie van tevreden klanten waar wij een huis voor hebben verkocht of aangekocht.

Heiligeweg Krommenie Groot compliment

Nadat we een paar jaar geleden de woning in Assendelft hadden verkocht mocht we voor Caroline nu haar appartement in Krommenie verkopen.
En met succes! Met Nino hebben we een superblije koper gevonden 😃.

Wij wensen Nino veel woonplezier en ene warm welkom in Krommenie ❤️ en Caroline willen wij bedanken voor het fijne contact en het vertrouwen. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is als klanten uit het verleden zonder twijfelen weer bij ons terug komen🥰.

Hoefbladstraat Krommenie Leuke verrassing

Een leuke dag gisteren met de overdracht van de Hoefbladstraat 🏡 te Krommenie. Dat is ook het mooiste moment in het proces waarbij de blije verkopers de sleutel overdragen aan de blije koopster.

En vervolgens werden wij in het zonnetje gezet door verkopers 😄. Hoe leuk is dat!
Ilona en Tomas. Super bedankt voor deze leuke verrassing, het vertrouwen en het aangename contact 👍.

Bovenweg Sint Pancras Een bijzondere aankoop

Wij hebben Paul en Joke ontmoet bij een verkoopbezichtiging. De woning was niet wat zij zochten, maar de klik was echter dermate dat ze ons een zoekopdracht gaven. Via diverse omzwervingen van Saendelft tot Spaarndam zijn we geslaagd met een fantastische aankoop in Sint Pancras. En bijzonder voor deze tijd…..ruim onder de vraagprijs!

Dorpsstraat Assendelft Eerst aankopen, dan verkopen

In december werden we uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek door Jan en Marijke aan de Dorpsstraat. De klik was er en ons verkoopplan sprak hun aan. De verkoop zou niet moeilijk worden dus eerst maar eens wat anders zoeken. Dat bijzondere plekje was snel gevonden in Heiloo en de verkoop van de Dorpsstraat kon beginnen. Dat ging boven verwachting met als resultaat dat de gelukkige kopers vandaag de sleutel ontvingen. Jan en Marijke bedankt voor het vertrouwen en het leuke contact!

Padlaan Krommenie Met grote tevredenheid verkocht

Vaste klanten! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Voor Jeroen en Kaylee was er geen twijfel dat wij hen na 1,5 jaar weer mochten bijstaan bij de verkoop van hun woning aan de Padlaan te Krommenie. Wederom met grote tevredenheid.

Dorpsstraat te Assendelft

Dorpsstraat Assendelft Een unieke vrijstaande woning

Tijdens een bezichtiging waarbij wij verkopend makelaar waren maakte wij kennis met Carlo en Aimee uit Amsterdam. De betreffende woning was niet wat zij zochten, maar we raakte zodoende wel in gesprek om hun te helpen bij hun zoektocht hetgeen in de huidige markt niet makkelijk is. Al spoedig zijn wij in die opzet geslaagd met een unieke en keurig opgeleverde vrijstaande woning aan de Dorpsstraat te Assendelft. Welkom in Zaanstad!

Opperdoes Een fantastische hoekwoning

Enige tijd geleden raakte wij in gesprek met Chris. Hij woonde in zijn appartement in Krommenie, maar wilde graag een eengezinswoning met een tuin. Tijdens het intakegesprek heeft hij aangegeven wat zijn wensen en mogelijkheden zijn. Daarmee zijn we aan de slag gegaan en zijn we spoedig geslaagd om een fantastische hoekwoning in Opperdoes voor hem aan te kopen. Veel woonplezier!

Phoenixstraat Krommenie Op korte termijn verkocht

Als er sprake is van een verkoop in verband met overlijden heb je te maken met de erfgenamen. Net als bij iedere andere verkoop is het dan zaak om met respect en aan de hand van duidelijke afspraak te handelen. De bungalow aan de Phoenixstraat werd op korte termijn verkocht met als gevolg vijf tevreden erfgenamen en een hele leuke foto ter afsluiting.

zamenhofstraat krommenie

Zamenhofstraat Krommenie Een mooie hoekwoning met garage

Na een leuk eerste kennismakingsgesprek mochten wij voor de eigenaren van de Zamenhofstraat 30 in Krommenie hun mooie hoekwoning met garage verkopen. Na een aantal leuke en enthousiaste bezichtigingen was de nieuwe eigenaar de gelukkige. Wij wensen hem veel geluk in zijn nieuwe woning en verkopers in hún nieuwe woning!

moriaanstraat wormer

Mooriaanstraat Wormer Een heel prettige samenwerking

Na een heel prettige samenwerking hebben wij voor Kim haar leuke appartement in Wormer verkocht en een nieuwe eengezinswoning aangekocht!

saen-makelaars-zaandam-krommenie-assendelft

Dromos te Assendelft Een goed verkoopplan

Na maanden te hebben gewacht was vandaag de zonnige 🌞 overdracht van de woning Dromos 3 te Assendelft. Sander en Natascha hadden nieuwbouw gekocht, waardoor wij twee jaar geleden al met hun in gesprek kwamen inzake de verkoop van hun woning. Na geduldig wachten en een goed verkoopplan is de woning goed en snel verkocht.

Zuiderweg 56 c Wijdewormer

Zuiderweg Wijdewormer Een jaren zestigwoning met fantastisch uitzicht

Wat een wereldplek!  Een jaren zestigwoning met een leuk stukje grond en een mooi uitzicht over de weilanden van Wijdewormer aangekocht voor Jacqueline en Rob. Van harte gefeliciteerd! De grote verbouwingsplannen kunnen gaan worden gestart! wij zijn benieuwd hoe het gaat worden.

Beukenweg in Wormerveer

Beukenweg in Wormerveer Een vrijstaande jaren dertig woning

Met veel enthousiasme mochten wij Koos en Diana begeleiden bij de verkoop van hun vrijstaande jaren dertig woning aan de Beukenweg in Wormerveer. Een bijzondere leuke woning met karakteristieke details. En dat de jaren dertig stijl in trek is bleek wel uit meer dan 80 bezichtigingsaanvragen. De kopers, Remco en Ilse, waren door de doortastendheid van hun aankopend makelaar de gelukkige kopers.

De Wering Oostzaan Een woning die alles heeft

De Wering 4 Oostzaan was voor Michel en Esther de woning die voor hen alles had wat zij in een woning zochten. Ruimte, water en… de mogelijkheid om het helemaal naar hun zin te verbouwen. Inmiddels is de verbouwing in volle gang. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het een geslaagde verbouwing zal worden.

Maurice Ravelstraat Zaandijk Eerste koopwoning

Hun eerste eigen koopwoning in Zaandijk aangekocht voor Martijn en Suzanne! Van harte gefeliciteerd en veel geluk!

Noorderhoofdstraat-173-Krommenie

Noorderhoofdstraat Krommenie Snel een gelukkige koper

Nico was de eerste eigenaar van dit mooie appartement aan de Noorderhoofdstraat. Maar na 9 jaar waren er andere plannen en nodigde hij ons uit voor een oriënterend gesprek. Het gevoel was echter zo goed dat wij meteen alles in gang mochten zetten en dat resulteerde al snel in een gelukkige koopster.

Vlusch Krommenie woning kopen

Vlusch Krommenie Onder de vraagprijs aangekocht

Nadat we eerder voor de broer en schoonzus van Arjan met succes een woning met succes hadden aangekocht vroegen Arjan en Sanne of we ook hun konden helpen naar een passende woning. En daar zijn we snel en goed in geslaagd op de Vlusch in Krommenie. En in bijzonder, omdat we in deze overspannen markt met ene goede strategie onder de vraagprijs hebben aangekocht.

woning verkopen wormerveer saen makelaars

Wormerveer

Drie jaar geleden hebben wij voor Karin een woning verkocht in Wormer en haar geholpen bij de aankoop van een prachtig appartement in Wormerveer. Een paar maanden geleden belde zij met nieuwe toekomstplannen en is zij verhuisd naar Ede. Het contact was nog warm en het vertrouwen groot, zodat wij haar wederom mochten begeleiden bij de verkoop van het appartement. En met succes! Karin, bedankt voor het bijzonder fijne contact en veel woonplezier in Ede.

Oranjestraat 31 in Wormerveer

Oranjestraat Wormerveer Een karakteristieke woning uit 1915

Na een spontaan 1e gesprek mochten wij voor Cindy haar woning verkopen. Na een zeer prettige samenwerking hebben wij een blije koper gevonden voor deze karakteristieke woning uit 1915. Nu kan verkoopster lekker met haar vriend gaan genieten in hun nieuwe huis! Bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk samen!

krommenie-woning-kopen

Provincialeweg Krommenie Een sfeervolle woning

Nadat Martijn en zijn gezin een andere woning hadden gekocht in het dorp, mochten wij hen bijstaan bij de verkoop van hun sfeervolle woning. En met succes! Vandaag op deze winterse dag kregen kopers de sleutel van hun nieuwe woning. Een dag die ze niet snel zullen vergeten! Bedankt voor de prettige samenwerking!

Glennstraat-20-Krommenie-saen-makelaars

Glennstraat Krommenie Een leuke en prettige samenwerking

Wat een enthousiaste bezichtigingen hebben wij gehad bij de woning aan de Glennstraat….maar er kan er maar 1 de gelukkige zijn! Gelukkig zijn in ieder geval de verkopers! Na een leuke en prettige samenwerking hebben zij de sleutel kunnen overhandigen aan de koopster van hun woning. Bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk in Limmen!

Vogezen-46-in-Assendelft-saen-makelaars

Vogezen Assendelft Een leuke woning in Saendelft

Sabine haar woning mocht verkocht worden, omdat zij samen gaat wonen met haar vriend. Haar leuke woning in Saendelft trok veel kijkers en was dan ook snel verkocht. Naar volle tevredenheid, gezien haar mooie review. Sabine, bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk samen!

Kamillestraat-Krommenie-wonign-kopen-saen-makelaars

Kamillestraat Krommenie Veel enthousiaste bezichtigingen

Verkoper kwam bij ons kantoor binnenlopen met het verzoek of wij zijn woning voor hem konden verkopen. Natuurlijk konden wij dat! Na veel enthousiaste bezichtigingen hebben wij de woning snel voor hem verkocht. Een woning die kopers volledig naar hun smaak kunnen gaan opknappen.

assendelft woning kopen verkopen saen

Egelenburgh Assendelft Een prachtige woning in Saendelft

Eric en Nicole benaderde ons voor een zoektocht naar een woning voor het grote gezin. En wat zijn we daar samen in Saendelft goed in geslaagd! Ondanks de huidige woningmarkt hebben we door een goede onderhandelingsstrategie een mooie woning scherp aangekocht. Vandaag heeft na de laatste inspectie de notariële overdracht (met mondkapje ;-)) plaatsgevonden. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige woning en dank voor het vertrouwen.

Reigerstraat Zaandam huis kopen

Reigerstraat Zaandam Een snelle verkoop met een fantastisch resultaat

Nadat we succesvol de woning van Mick’s vriendin Denice hadden verkocht, mochten we ook de woning van Mick zelf verkopen. We wisten in korte tijd een groot aantal woningzoekenden te bereiken. Wat resulteerde in een snelle verkoop met een fantastisch resultaat! Daarnaast hebben we Mick en Denice ook mogen begeleiden in de aankoop van hun woning, en met succes. Bedankt het vertrouwen en nog veel woonplezier gewenst!

zwaanstraat wormerveer woning kopen

Zwaanstraat Wormerveer Een ruim appartement aan de Zwaanstraat

De 1e overdracht van 2021 is een feit! Dit ruime appartement aan de Zwaanstraat heeft  een tevreden verkoopster en 2 blije nieuwe eigenaren.  Bedankt voor de leuke opdracht en van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Bartigon Limmen Saen Makelaars

Bartigon Limmen Aangekocht in Limmen

Mark en Esther hebben de Zaanstreek achter zich gelaten en wonen nu met veel plezier in Limmen. Aangekocht via de aankoopbegeleiding van Saen Garantiemakelaars!

Zilverschoonplein Zaandam Saen makelaars

Zilverschoonplein Zaandam Een leuke maisonnette woning

Naar volle tevredenheid een leuke maisonnette aangekocht voor Sandro in de wijk Kogerveld.

heiligeweg krommenie woning kopen makelaar

Heiligeweg Krommenie Al snel een enthousiaste koper

Meteen bij eerste gesprek gaf Renee aan vertrouwen te hebben in onze aanpak. Zodoende mochten wij voor haar appartement aan de Heiligeweg een verkoopplan op maat maken en dit resulteerde al snel in een enthousiaste koper. Vandaag heeft het notarieel transport plaatsgevonden. Dank voor het vertrouwen Renee!

dorpsstraat markenbinnen saen makelaars

Dorpsstraat Markenbinnen De overdracht van één van de leukste woningen in Markenbinnen

De overdracht van één van de leukste woningen in Markenbinnen heeft eind november plaatsgevonden. Dorpsstraat 12 – een vrijstaande (sprookjes)woning met grote tuin. Jaap en Manuela hebben met hun aankoopmakelaar Erik Ran dermate doortastend gehandeld dat zij zich vanaf nu de gelukkige eigenaren/bewoners mogen noemen.
Het is jullie van harte gegund. Gefeliciteerd!

kamillestraat krommenie makelaar

Kamillestraat Krommenie Een perfecte match tussen koper en verkopers

Vandaag heeft de overdracht plaatsgevonden van de prachtige hoekwoning aan de Kamillestraat te Krommenie. In 2016 kwamen wij voor het eerst in gesprek met de familie Beauchampet. Het gevoel was goed en het verkoopplan gemaakt. Door omstandigheden werd de nieuwbouw diverse keren uitgesteld en daardoor ook de verkoop van de woning totdat we dit jaar dan daadwerkelijk konden starten. En in deze markt duurde het niet lang dat de koper zich aandiende. En met Guus was er een perfecte match tussen woning en koper en tussen koper en verkopers. Alle partijen gefeliciteerd met deze mooie overdracht.

saen makelaars merelstraat wormerveer

Merelstraat Wormerveer Een geslaagde verkoop

Geslaagde verkoop van een leuke appartement in Wormerveer. Altijd fijn om weer een verkoper blij te hebben gemaakt met de verkoop!

woning kopen koog aan de zaan makelaars

Breestraat Koog aan de Zaan Een top aankoop

Soms heb je een beetje geluk nodig, of een Garantiemakelaar. Een top aankoop!

huis kopen zaanstreek saen makelaars

Stationsstraat Koog aan de Zaan Drie keer is scheepsrecht

Drie keer was ook nu weer scheepsrecht. Heel veel woonplezier gewenst!