Huis verkopen in de Zaanstreek door Saen Garantiemakelaars

Wie zijn of haar huis wil verkopen, heeft daar goed over nagedacht. Elke levensfase genereert weer andere woonwensen. Meer of juist minder ruimte. Een andere locatie, dichter bij voorzieningen. Met een tuin of liever een terras. Kortom, een huis dat past als een jas. Tijd om actie te ondernemen!

Samen met Saen

Er zijn tal van redenen om te verkopen. Dan is het prettig om die overwegingen en wensen te bespreken met iemand die thuis is in de makelaardij. Een ervaren professional die de juiste vragen stelt en waarmee je kunt sparren. Iemand die adviseert en het verkoopproces begeleidt. Jouw NVM-makelaar Saen luistert, weet wat er te koop is en gaat voor een optimaal resultaat.

De juiste verkoopstrategie

Eenmaal besloten om te verkopen, dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. De juiste verkoopstrategie bepalen we samen. Een professionele presentatie en voor de beste maar wel reële vraagprijs gaan. Maak gebruik van onze kennis van de lokale huizenmarkt, een uitgebreid netwerk, ervaring op het gebied van waardebepaling & prijs. Op basis van meten is weten, sturen we bij waar nodig. Allemaal vastgelegd en op de voet te volgen in een persoonlijk klantdossier.

Meer weten?

Wil je meer weten over het verkopen van je huis via Saen Garantiemakelaars? Neem dan telefonisch contact met ons op:

Koog aan de Zaan
075 616 14 14
koogaandezaan@saen.nl
Krommenie
075 621 89 28
krommenie@saen.nl
Zaandam
075 616 14 14
zaandam@saen.nl

Of vul je gegevens in op onderstaand contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.