Skip to content
  1. Home>
  2. Ervaringen

We laten onze klanten graag aan het woord. Zo krijg je een goede indruk van ons team en dienstverlening. En natuurlijk helpen we jou net zo graag met de koop, verkoop of taxatie. Neem contact op of loop gewoon eens binnen!

9.5

Saen Garantiemakelaars geeft deskundig advies op maat. Ze zijn helder en eerlijk in de mogelijkheden die er zijn en geven heel goed aan waar ze hun advies op baseren. Verder is onze ervaring dat de makelaar heel goed te bereiken is. Vanaf dag 1 tot de dag van de sleuteloverdracht houden ze alles voor je in de gaten, een prettig gevoel.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Thijs Duin van Saen Garantiemakelaars heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van de woning die de mijn zoontje erfde na het overlijden van zijn vader. De makelaar heeft zoveel als mogelijk uit handen genomen en het was fijn om met hem samen te werken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

In dit stadium nog geen strak oordeel te maken, wellicht na de bezichtiging en door potentiële kopers.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

Ik heb een minder cijfer voor aanbevelingen aan vrienden en kennissen omdat deze buiten de regio wonen en opereren . Anders zou het wel hoog scoren

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

9.5

De begeleiding van Saen makelaar, Thijs Duijn is erg plezierige verlopen. Bij het eerste oriënterende gesprek, gaf hij ons het gevoel dat hij precies wist wat hij moest doen. Gaf tips om de woning beter verkoopbaar te maken en wist ons op de juiste manier de woning in de markt te zetten. Dit resulteerde in een fijne en goed verkoop van de woning. Ook de collega's op kantoor die zorgde voor de goede communicatie woensdag erg plezierig om mee te werken. Een top makelaarskantoor die wij aan iedereen zullen aanraden!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9

Bij Saen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?