Skip to content
  1. Home>
  2. Ervaringen

We laten onze klanten graag aan het woord. Zo krijg je een goede indruk van ons team en dienstverlening. En natuurlijk helpen we jou net zo graag met de koop, verkoop of taxatie. Neem contact op of loop gewoon eens binnen!

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.8

De dames en heren van Saen zijn altijd goed bereikbaar, hebben snel een deskundig antwoord op vragen en zijn verder gewoon hele prettige en vriendelijke mensen.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.5

Saen Garantiemakelaars heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Wij hebben de service als zeer prettig ervaren. Ze staan altijd klaar en beantwoorden al onze vragen zeer vriendelijk en geduldig! Ik zou dit kantoor zeker aanbevelen bij anderen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.5

Saen Garantiemakelaars geeft deskundig advies op maat. Ze zijn helder en eerlijk in de mogelijkheden die er zijn en geven heel goed aan waar ze hun advies op baseren. Verder is onze ervaring dat de makelaar heel goed te bereiken is. Vanaf dag 1 tot de dag van de sleuteloverdracht houden ze alles voor je in de gaten, een prettig gevoel.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9

Bij Saen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?