Ga naar inhoud
  1. Home>
  2. Ervaringen

We laten onze klanten graag aan het woord. Zo krijg je een goede indruk van ons team en dienstverlening. En natuurlijk helpen we jou net zo graag met de koop, verkoop of taxatie. Neem contact op of loop gewoon eens binnen!

10

Zeer betrokken Neemt de tijd voor Je Zeer vriendelijk Behulpzaam Heeft een goed luisterend oor

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

9.5

Wat een top team, werden super op de hoogte gehouden. Thijs was onze makelaar. We hadden ons geen betere kunnen treffen. Houd zijn woord en komt afspraken na. Echt top. Ook het team wat erachter zit verdient een dikke pluim. Alles wat ze doen word je over geïnformeerd. Een dikke 10

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8

Was een wat moeizame weg, omdat de kopers lang moesten wachten op de bankgarantie en daarna pas hun perceel te koop konden zetten. Maar onze makelaar Anniek Verhoog heeft ons op een goede en prettige manier begeleid en zijn we samen tot een goede verkoop gekomen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Altijd welkom voor vele vragen, goede en vakkundige begeleiding. Een topteam en we zijn uiterst tevreden met de verkoop van ons huis.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9

Bij Saen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?