Skip to content
  1. Home>
  2. Ervaringen

We laten onze klanten graag aan het woord. Zo krijg je een goede indruk van ons team en dienstverlening. En natuurlijk helpen we jou net zo graag met de koop, verkoop of taxatie. Neem contact op of loop gewoon eens binnen!

10

Wij waren zeer tevreden,werden goed op de hoogte gehouden,stelde ons gerust.Nadat wij een andere woningbin een andere plaats hadden gekocht ging ons huis zeer snel kn de verkoop..en meteen daar achteraan de bezichtigingen. Wij hadden het volste vertrouwen in de makelaar ook door de goede en tevreden berichten die wij hadden gehoord om ons heen. Wij zouden Saen makelaar Krommenie bij iedereen aanbevelen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal geregeld en gegaan is. Wij kwamen bjj Thijs terecht door goede berichten km ons heen,nadat wij in een andere plaats een huis hadden gekocht ging de ons huis in de verkoop en dat was super snel geregeld allemaal. Voor vragen of als ik iets niet snapte..kon ik altijd terecht! Kortom een zeer prima team,gezellige mensen stellen je ook op je gemak..houden je goed op de hoogte. Ik zou Saen makelaars Krommenie bij iedereen aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Top service met alles. Begeleiding, advies en contact

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9

Bij Saen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9. Benieuwd waarom?