Nieuwbouwproject De Lusthof – Purmerend

START VERKOOP DINSDAG 19 DECEMBER A.S.
LOCATIE: BINNENBUURT PURMEREND
TIJDSTIP: VAN 15.00 UUR – 18.00 UUR
U BENT VAN HARTE WELKOM!

START VERKOOP: 19 december van 15.00u tot 18.00u!

Als onderdeel van het project De Lusthof te Purmerend start dinsdag 19 december de verkoop van de woningen in bouwdeel Eden. Ben je geïnteresseerd? Kom naar ons start verkoop event op 19 december tussen 15.00 en 18.00 uur op de Binnenbuurt in Purmerend. Tijdens dit event krijg je de kans om een volledig ingerichte modelwoning te bezichtigen en vertellen de deelnemers van het projectteam jou alles wat je wilt weten over het project. Aan de hand van een rondleiding, impressies, plattegronden en gesprekken met de makelaars kan jij je verdiepen in de woningen. Daarnaast is het vanaf 19 december 15.00 uur ook mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor de woningen.

De inschrijfperiode voor de woningen sluit maandag 8 januari om 12.00 uur! De toewijzing vindt plaats na de sluitingsdatum. Uiterlijk vrijdag 19 januari vóór 17.00 uur krijgt iedereen bericht over de toewijzing.

Het appartementengebouw Eden is onderdeel van het het nieuwbouwproject De Lusthof in de gezellige nieuwe stadswijk Kop West. Deze wijk ligt aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend. De woningen worden eind maart 2024 opgeleverd en zijn voorzien van een complete keuken, badkamer en toilet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een overbruggingsfinanciering en hoef je geen extra kosten te maken om de woning te voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Daarnaast worden de woningen uitgerust met vloerverwarming, spuitwerk op het plafond en zijn de wanden behang klaar.

Het is tevens mogelijk om een parkeerplaats te kopen voor € 20.000,- V.O.N. De parkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage onder de gemeenschappelijke binnentuin. Hier vind je tevens een gemeenschappelijke ruimte om je fiets te stallen.

De Lusthof is een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De stadse sfeer proef je terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad. Een volwaardige afspiegeling van de stad, waar je samen kunt genieten van het goede leven. Er is naast de eigen buitenruimte, zoals balkon of loggia, ook een collectieve binnentuin met verschillende bomen en planten en gezellige picknicktafels. Dit vormt het kloppende hart van De Lusthof.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en voor het Open Huis via de projectwebsite of neem contact met ons op!