Hypotheekadvies

Finenzo Hypotheken

Heb je een nieuwe hypotheek nodig of wil je je huidige hypotheek veranderen? Saen Garantiemakelaars werkt samen met Finenzo Hypotheken & Verzekeringen. Finenzo Zaanstad is het kantoor bij jou in de buurt voor een persoonlijk hypotheekadvies.

Gratis oriënterend gesprek

Vertrouwen is de basis voor een goed financieel gesprek. Daarom is de eerste afspraak bij Finenzo Zaanstad gratis. Je hypotheekadviseur is Erkend Hypotheekadviseur of Erkend Hypothecair Planner en op geen enkele wijze verbonden aan financiële instellingen. Met andere woorden: hij werkt volledig onafhankelijk; hij kan bij alle aanbieders en bij alle hypotheekverstrekkers een offerte voor je aanvragen. Dat is belangrijk, want het zorgt ervoor dat je betrouwbaar advies krijgt waarbij jouw belangen op de eerste plaats staan. Je hypotheekadviseur zal je niet alleen adviseren over welke hypotheek het beste bij je past, hij kan je ook vertellen wat je maandelijkse kosten zullen zijn en met welke voorwaarden je rekening moet houden.

Maak een afspraak

Maak gerust een afspraak met één van de deskundigen van Finenzo Zaanstad. Zij helpen je graag. Het is nu ook mogelijk om een videochat- of belafspraak in te plannen. Bel met 075 612 14 17 of mail naar zaanstad@finenzo.nl.

Hypotheken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.