Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Damloper & Duindoorn type II ong 1508 VA Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 575.000,- v.o.n.

NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP!!
De opschortende voorwaarde voor verkoper en aannemer zijn vervuld! De BOUW START medio oktober!

Inmiddels zijn er een flink aantal woningen verkocht en komen wij steeds dichter bij de start van de bouw.
Heb je ook interesse en heb je je nog niet ingeschreven? Via de projectwebsite kun je je inschrijven als (reserve) kandidaat!

Dit is wonen in Damloper en Duindoorn
In Oostzijderpark is iedereen welkom. En als je de diversiteit aan woningen in Damloper en Duindoorn ziet, snap je het meteen. De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne groen ingerichte terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen en heerlijk leven. Wil je werken aan huis, ook dat is hier mogelijk! Op de begane is een functionele ruimte die hier goed geschikt voor is! Dat kan allemaal in de woningen van Damloper en Duindoorn.

In Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 ruime koopwoningen met een woonoppervlakte van 134 m2 tot en met 208 m2. Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet richt je, tijdens het koperbegeleidingstraject, helemaal naar wens in. Daarnaast biedt de aannemer je de mogelijkheid om je huis op verschillende manieren in te delen, heb je een Delfse stoep voor extra privacy en is ook nog eens standaard het terras groen ingericht. Wist je dat twee woningen ook een groengevel hebben? Lees alles over de verschillende woningen in Damloper en Duindoorn via de projectwebsite van Oostzijderpark.

Woningtype II (bouwnummer B9, B10, B13, B14, B15, C8, C9, C12, C13)
Voor wie net iets meer ruimte wil of nodig heeft, houdt van wonen in het groen, maar wel geniet van alle geneugten die de stad te bieden heeft, is deze drielaagse tussenwoning heel geschikt. Er is veel vrijheid om de woning naar eigen smaak en behoeftes in te delen. Door de drie slaapkamers heeft iedereen de ruimte: om te slapen, maar ook om te studeren en werken. Jij bepaalt wat je nodig hebt in je nieuwe huis en past het helemaal aan naar jouw wensen.
koopsommen vanaf € 575.000,- t/m € 585.000,- von

In dit type woning zijn geen verloren hoekjes of nissen, alleen maar grote vierkante, rechthoekige en dus heel praktische ruimtes, zodat je elke vierkante meter van het huis helemaal benut. En met het terras op het zuidwesten kun je de hele dag genieten van de zon: van ‘s ochtends relaxen met een boek, de krant en een kop koffie tot ’s avonds uitgebreid eten met vrienden.

Via de projectwebsite van Oostzijderpark kun je je inschrijven en kun je de verkoopstukken downloaden en zijn de de antwoorden te vinden op veel gestelde vragen bij FAQ.
Heb je aanvullende informatie nodig? Bel gerust een van de verkopende makelaars. Zij informeren je graag!

  • 152 m2
  • 3

Kenmerken Damloper & Duindoorn type II ong

Overdracht

Koopprijs€ 575.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte152 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Damloper & Duindoorn type II ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

21%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod