Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Corry Tendeloostraat 16 (Type I, B6) ong 1508 VA Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 540.000,- v.o.n.

NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP!!
NU OOK MET NO-RISKCLAUSULE!
Meer dan 80% verkocht! DE BOUW IS GESTART!

Inmiddels zijn er een flink aantal woningen verkocht en de bouw is gestart! Alle woningen van Duindoorn zijn verkocht!
Heb je ook interesse in één van de woningen in Damloper? Neem direct contact op met een van de makelaars of schrijf je in via de projectwebsite van Oostzijderpark. De makelaar neemt dan contact met jou op.

NVM OPENHUIZEN DAG !
Informatiecentrum Oostzijderpark is geopend tijdens de NVM Openhuizendag 1 april 2023.
Makelaars zijn van 11:00 tot 15:00 uur aanwezig om informatie te geven over de laatste 6 eengezinswoningen in deelplan Damloper. De bouw van de woningen is inmiddels gestart. De bouwplaats mag niet betreden worden maar vanuit het informatiecentrum op één hoog heeft u een goed overzicht van bouwplaats Oostzijderpark en de positie van de laatste onverkochte woningen.

NO-RISKCLAUSULE
Heb je interesse, maar wil je de zekerheid dat je je huidige woning eerst verkoopt? Wij bieden je de oplossing!
Wij bieden de laatste woningen die nog te koop zijn aan met een zogenaamde “No-Riskclausule”! Met deze clausule in de koop- en aannemingsovereenkomst koop je nieuwbouwwoning met het voorbehoud dat je je huidige woning verkoopt!
Wil je weten hoe dit precies werkt? Neem contact op met één van verkopende makelaars en vraag naar de mogelijkheden!

Dit is wonen in Damloper en Duindoorn
In Oostzijderpark is iedereen welkom. En als je de diversiteit aan woningen in Damloper en Duindoorn ziet, snap je het meteen. De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne groen ingerichte terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen en heerlijk leven. Wil je werken aan huis, ook dat is hier mogelijk! Op de begane is een functionele ruimte die hier goed geschikt voor is! Dat kan allemaal in de woningen van Damloper en Duindoorn.

In Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 ruime koopwoningen met een woonoppervlakte van 134 m2 tot en met 208 m2. Er zijn vijf typen woningen. De woningen van type III, IV en V zijn allemaal verkocht.
Van type I en II zijn er (in Damloper) echter nog enkele te koop! De woningen in Duindoorn zijn verkocht.

Woningtype I (Bouwnummers B2, B6, B18, B22)
Een heerlijke eengezinswoning met alle ruimte. In het groen, maar wel met de voordelen van de stad binnen handbereik. Alles bij elkaar meet deze woning 134 m², heeft een fijne woonkamer waarin je zowel je woon- als eethoek kwijt kunt.
Met een woonkeuken en drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin en blijft er misschien nog wel ruimte over voor een fijne werkkamer. De tuin/terrasligging van dit type woning is op het zuidoosten of noordwesten. Wil je ’s ochtends met een kop koffie ontwaken en genieten van de ochtendzon? Of juist ’s avonds in de zon op het terras de werkdag afsluiten met een drankje? De keuze is aan jou.
Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet worden compleet afgewerkt met een mooie kwaliteit sanitair en tegelwerk.
Er is een zogenaamde Delfse stoep aan de voorzijde voor extra privacy en is ook nog eens standaard het terras groen ingericht. Lees alles over de verschillende woningen in Damloper en Duindoorn via de projectwebsite van Oostzijderpark.

Oostzijderpark
Damloper en Duindoorn is een deelplan in een gloednieuwe stadswijk in Zaandam: Oostzijderpark. De meeste Zaandammers weten wel waar het is, want zij voetbalden ooit op het Oostzijderveld. En over een paar jaar is het dé plek waar je heerlijk kunt wonen in een parkachtige omgeving. Met het centrum van Zaandam en de mooiste groene hotspots op steenworp afstand.
Twee deelprojecten, De Zaanse Hoogte (huurwoningen) en Meiboom (koopappartementen), zijn bijna klaar en de eerste woningen worden momenteel aan de huurders en kopers opgeleverd. Dé nieuwe wijk van Zaandam krijgt dus voorzichtig vorm!

Via de projectwebsite van Oostzijderpark kun je je inschrijven en kun je de verkoopstukken van Damloper en Duindoorn downloaden en zijn de antwoorden te vinden op veel gestelde vragen bij FAQ.
Heb je aanvullende informatie nodig? Bel gerust een van de verkopende makelaars. Zij informeren je graag!

  • 134 m2
  • 56 m2
  • 3

Kenmerken Corry Tendeloostraat 16 (Type I, B6) ong

Overdracht

Koopprijs€ 540.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte56 m2
Woonoppervlakte134 m2
Inhoud475 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Corry Tendeloostraat 16 (Type I, B6) ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

21%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod