Ga naar inhoud

Te koop: appartement Tussenbuurt 93 1448 LG Purmerend

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 465.000,- v.o.n.

Riant wonen in Kop west!
Tussenbuurt 93 Purmerend (bouwnummer 2) is gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Elim in het nieuwbouwproject De Lusthof in Kop West. De bouw van dit deelproject in de wijk Kop West, gesitueerd aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend, is inmiddels begonnen!

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De stadse sfeer proef je terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.
Een volwaardige afspiegeling van de stad, waar je samen kunt genieten van het goede leven.

Als de bouw van het appartement klaar is meet dit appartement 93 m2 woonoppervlakte, heeft deze drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een mogelijkheid tot het realiseren van een woonkeuken. Dit mooie appartement heeft twee buitenruimten! Een terras aan de zijkant van de woning van ruim 20 m2 en een tuin direct grenzend aan de onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin van het appartementencomplex.

Op de begane grond van het gebouw is een gezamenlijke fietsenberging en heeft het appartement een eigen parkeerplaats (deze zit in de koopsom). Tevens bestaat de mogelijkheid om een 2e parkeerplaats er bij te kopen.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite: wonenindelusthof.nl of neem contact op met een van de verkopende makelaars Saen Garantiemakelaars in Koog aan de Zaan en DWE Nieuwbouwmakelaars in Amsterdam

  • 93 m2
  • 3

Kenmerken Tussenbuurt 93

Overdracht

Koopprijs€ 465.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte93 m2
Inhoud279 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Tussenbuurt 93

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

25%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod