Skip to content

Te koop: appartement Rocamadour 156 1448 LA Purmerend

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 351.855,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Purmerend Rocamadour 156

Fijn wonen in De Open Veste in Purmerend

In Purmerend wordt een bijzondere woonbuurt gerealiseerd; De Open Veste. Een moderne veste aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en gemeenschappelijke voorzieningen. Het beste van twee werelden dus. Een uniek project in de regio!

In De Open Veste worden 171 woningen gebouwd, waarvan 21 stadswoningen en 27 appartementen in de koopsector.

De 21 stadswoningen zijn 3 of 4 verdiepingen hoog, aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen. De woningen hebben een eigen berging en parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage onder De Open Veste, een stadstuin bij de entree van de woning en een terras aan de buitenzijde van De Open Veste.

De appartementen zijn er in verschillende formaten van kleinschalige (starters)appartementen tot drie- en vierkamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeergarage onder De Open Veste.

Appartementen:
70% verkocht!! Er zijn nog enkele appartementen te koop, waaronder Rocamadour 156. Een 3-kamerappartement met een vloeroppervlakte van 85 m2. De ontwikkelaar heeft enkele praktische opties al meegenomen in het appartement.

Heb je interesse in deze bijzondere woningen? Reageer dan snel via de project website deopenveste.nl of neem contact op met de makelaar!

  • 85 m2
  • 2

Kenmerken Rocamadour 156

Overdracht

Koopprijs€ 351.855,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud255 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Rocamadour 156

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

24%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod