Ga naar inhoud

Te koop: appartement De Weer 24B 1504 AH Zaandam

Verkocht o.v.

€ 225.000,- k.k.

Op een bijzonder gunstige plek in het zuiden van Zaandam worden binnenkort 8 appartementen gerealiseerd in het nieuwbouwplan Parkzijde Zaandam. De acht appartementen worden nieuw gebouwd op een bestaand complex, aan de zuidkant van De Weer.

Deze locatie aan De Weer in Zaandam-Zuid ligt tegenover het Darwinpark,één van de vele groene longen van de stad die op (hard-)loopafstand zijn te bereiken. Waar je ook zo bent, is de stad. Niet alleen het stadshart van Zaandam, maar ook Amsterdam liggen namelijk onder handbereik!
Deze appartementen sluiten qua ligging, oppervlakte én prijsklasse perfect aan op de wensen van zowel startende stellen als succesvolle singles. Deze appartementen worden als “kant en klare” nieuwbouwappartementen opgeleverd.

Echter er is voor jou een unieke kans!
Op de begane grond zijn momenteel een aantal appartementen al bewoond. Deze woningen worden, gelijk met de op te bouwen nieuwe appartementen, vergroot.
Een van die appartementen komt nu leeg en wordt nu voorafgaande aan start van de verkoop en bouw van bovengenoemde nieuwbouwwoningen te koop aangeboden met een unieke mogelijkheid! De vraagprijs betreft de koop van de huidige benedenwoning van de verkoper en de vernieuwbouwing/vergroting, waarvoor je met de bouwer een aannemingsovereenkomst sluit.

Zelf(af)bouwproject!
Als jij straks de trotse eigenaar bent van deze benedenwoning, wordt na de vernieuwbouwing/vergroting deze woning je casco opgeleverd. Je kunt daarna zelf deze benedenwoning geheel naar je eigen wens en budget afbouwen!
Ben je handig of heb je binnen je netwerk mensen die dat voor je kunnen doen, dan kun je controle houden op de afbouwkosten! Hiermee kun je dan zeer waarschijnlijk met een lager budget je eigen woning (af)bouwen! Binnen je eigen mogelijkheden!

Deze benedenwoning meet nu ca. 35 m2 en heeft een woonkamer met een open keuken, één slaapkamer met bergkast (met wasmachine aansluiting), een badkamer met wastafel, toilet en douche. Zie voor de indeling de plattegrond. Deze woning heeft een eenvoudige afwerking (deels nog in een afbouwfase) maar kan wel tot de start van de vernieuwbouw/vergroting bewoond worden.
Als de woning vergroot is, zal de woonoppervlak ca.50 m2 groot zijn (zie 3D-plattegrond).
In deze aanmelding benoemde woonoppervlakte betreft dus de oppervlakte na vernieuwbouwing/vergroting!
Zoals eerder aangegeven zal deze woning dan casco opgeleverd worden met een eigen meterkast met een warmtewisselaar en aan-en afvoerleidingen naar gemeenschappelijke warmtepomp. Koper dient dus zelf vanaf de meterkast alle aansluitingen door te trekken, overige voorzieningen en afwerkingen aan te brengen.
Bij aanvang van de vernieuwbouw/vergroting van de benedenwoning kan de woning natuurlijk enige maanden niet bewoond worden, maar er bestaat de mogelijkheid dat de nieuwe eigenaar een tijdelijke huurwoning kan betrekken in een ander deel van het complex! Ideaal, daar je tijdens de inwendige verbouwing van je appartement lekker dichtbij woont!

Wij snappen dat de hierboven omschreven verkoopsituatie (een bestaande woning kopen in een toekomstige nieuwbouwontwikkeling) mogelijk bij jou tot veel vragen zal leiden.
Schroom niet om contact op te nemen met de verkopende makelaar. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging van het huidige appartement en zullen je volledig informeren over deze unieke koopmogelijkheid!
Pak je kans!

  • 50 m2
  • 1

Kenmerken De Weer 24B

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte50 m2
Inhoud132 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1998
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging De Weer 24B

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Vergelijkbaar woningaanbod