Ga naar inhoud

Te koop: appartement Dubbelebuurt 2C5 1521 DC Wormerveer

Saen Garantiemakelaars Krommenie
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 230.000,- k.k.

Het is nog niet helemaal af, maar kan wel na het inrichten betrokken worden: deze studio in voormalig Kunstdrukkerij Mercurius aan de Dubbele Buurt in Wormerveer. De badkamer met toilet is reeds ingericht met hagelwit tegelwerk en sanitair. De elektrische-, CV- en WTW-installaties zijn nog hartstikke nieuw!

De decoratie ligt nog helemaal in je eigen hand. Dit appartementsgebouw is net opgeleverd, na een ingrijpende renovatie met vernieuwbouw en herindeling in wooneenheden. Wat dit praktische eenkamerappartement op de tweede etage en met zicht op de rustieke Fröbelstraat voor heeft, is de loggia. Om het unieke karakter van dit industrieel erfgoed te bewaren, is binnen een schil aangebracht, zodat toch aan de hoogste duurzaamheidseisen kon worden voldaan. Daarmee win je als bewoner een speelse tussenruimte met kiepramen terwijl de behaaglijkheid binnen zowel ‘s zomers als in de winter optimaal blijft. Dit comfortabele aspect zet zich ook door in het energiegebruik. Door de Warmte Terug Win (WTW) installatie wordt de externe behoefte tot een minimum beperkt. De zonnepanelen op het dak dienen voor het gedeelde gebruik van de lift en andere gezamenlijke installaties. Dat verklaart ook de beperkte bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Die is inmiddels actief met het opbouwen van een reservefonds en de spaarpot voor het meerjaren onderhoud. De inrichting van het gezamenlijke dakterras ligt nog in de planning.

De indeling van deze studio is zodanig dat het slaapgedeelte gemakkelijk met een roomdivider, een kast bijvoorbeeld, afgescheiden kan worden van de living. Wie echter de volle sfeer van een loft wil behouden, houdt het open. De individuele installaties en aansluiting voor de wasmachine zijn wel afgescheiden in een inpandige berging. Je hoeft niet álles direct te zien…

Indeling:
Begane grond: ingang naar gezamenlijke berging en fietsenstalling. Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal. Trappenhuis en liftinstallatie.
2e Etage: gemeenschappelijke overloop. Gesloten meterkast. Entree appartement. Hal. Geheel betegelde badkamer met wandcloset, wastafel met ladenmeubel, handdoekenradiator en douche. Casco keuken, afgedopt leidingwerk. Lichte L-vormige woonkamer met grote (deels kiep-)raamoppervlakken en een openslaande deur naar loggia. Inpandige berging met opstelling CV- en WTW-installaties en aansluitingen wasmachine en -droger.

Wormerveer is rechtstreeks verbonden met het Rijkssnelwegennet. Binnen een kwartier stuur je de Amsterdamse ring A10 op. Wie Haarlem of Schiphol als bestemming heeft, doet daar hooguit een half uur over. Werk je binnen de Zaanstreek? Dan is de tweewieler je beste vriend! Wormerveer ligt super centraal waardoor je binnen twintig minuten, en nog sneller als je elektronische ondersteuning hebt, alle uithoeken kunt bereiken. Wil je naar de film? Een club? Theater? Of je simpelweg dompelen onder het stadsgewoel? Het kost je twintig minuten peddelen naar het Stadshart van Zaandam, met horecaplein de Dam. En Amsterdam? Op de kop af 35 minuten van huis naar Centraal Station!

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 42 m2;
– inhoud 146 m3;
– jonge en actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 62,00;
– bezemschoon en behangklaar, inclusief sanitair;
– zelfbewoningsplicht gedurende twee jaar;
– energielabel A+;
– aanvaarding in overleg.

  • 42 m2
  • 1

Kenmerken Dubbelebuurt 2C5

Overdracht

Vraagprijs€ 230.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte42 m2
Inhoud146 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Dubbelebuurt 2C5

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

27%

20% NL

30%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod