Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Machinistenstraat 26 1541 AK Koog aan de Zaan

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.750,- p/m

Gemeubileerde twee-onder-één-kapwoning vlakbij treinstation beschikbaar!

Vakkundig en stijlvol verbouwde twee-onder-één-kapwoning aan rustige eenrichtingsstraat in oud-Koog. De woning is geheel v.v. modern comfort met behoud van karakteristieke details. De keuken en het sanitair zijn van recente datum, maar geheel in de sfeer van de woning. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur en heeft een mooi en groot werkblad, de royale en stijlvolle badkamer is v.v. een toilet, douche en wastafelmeubel.

De besloten tuin achtertuin biedt veel privacy en biedt ook toegang tot de, naast de woning gelegen, steeg. De tuin is voorzien van een houtenberging.

In de omgeving zijn winkels, scholen, sportfaciliteiten en op enkele minuten lopen NS-station Koog-Bloemwijk met rechtstreekse verbindingen naar Amsterdam-CS (ca. 15 minuten) en Alkmaar. Het rijkswegennet (A8 en A7) zijn eveneens binnen enkele (auto)minuten bereikbaar.

Aanvaarding
Vanaf eind juni mogelijk.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, tv en internet.

Huurperiode
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimale huurtermijn van 8 maanden en maximaal 1 jaar.

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm
Uw brutogezinsinkomen dient circa 2,5 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Waarborgsom
2 maanden huur.

Huisdieren
Niet toegestaan.

Roken
Niet toegestaan.

Drugsgebruik
Niet toegestaan.

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail.
Vervolgens ontvangt u van ons een aanvraagformulier welke uw compleet ingevuld moet retourneren. Voldoet u aan de gestelde voorwaarde dan zullen wij een afspraak maken voor bezichtiging.

Aanvraagformulier
Op het aanvraagformulier worden gegevens gevraagd m.b.t. uw inkomen.

Inkomensgegevens:
Voordat een overeenkomst wordt getekend ontvangen wij van u een recente loonstrook en werkgeversverklaring. Indien u geen werkgever heeft, dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening te overleggen. Tevens dient een kopie van uw legitimatiebewijs bijgevoegd te worden aan het aanvraagformulier. U gaat akkoord dat er een krediet-check wordt gedaan als u de woning wilt huren.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons kantoor.
Saen Garantiemakelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

  • 79 m2
  • 88 m2
  • 2

Kenmerken Machinistenstraat 26

Overdracht

Huurprijs€ 1.750,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte88 m2
Woonoppervlakte79 m2
Inhoud280 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1905
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Machinistenstraat 26

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

38%

20% NL

25%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod