Ga naar inhoud

Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!

1508 VA Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op
Project website

10 vrij van 10

Project website

€ 88.725,- t/m € 92.527,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Zaandam Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!

De BKZ woningen in Duindoorn

De inschrijving is gesloten! De kandidaten die zijn ingeloot zijn benaderd en worden uitgenodigd voor een gesprek bij de verkopende makelaars.
Heb je interesse in een BKZ woning? Er worden in het Oostzijderpark in de toekomstige deelprojecten nog meer BKZ woningen ontwikkeld. Registreer je voor de nieuwsbrief via de projectwebsite van Oostzijderpark en de nieuwsbrief van BKZ via de website van BKZ. Dan blijf je op de hoogte van de toekomstige plannen en wanneer deze van start gaan.

10 (BKZ) appartementen, met een woonoppervlakte van 40 m2 tot 54 m2, zijn onderdeel van Duindoorn in het Oostzijderpark en bedoeld voor de starters in de woningmarkt!
Het appartementengebouw, met voor de nieuwe wijk Oostzijderpark typerende uitstraling, is prominent op een hoek van het woonveld Duindoorn gesitueerd. Stadse allure, maar wel midden in het groen!

LET OP!!
Koopsom is 65% van de erfpachtwaarde. Grond blijft eigendom van BKZ voor ten minste tien jaar. Voor de grond betaal je een vergoeding. Dat heet de erfpachtcanon, die je jaarlijks dient te betalen. Je financieringslast (hypotheek) omvat de koopsom (de voornoemde 65% van de erfpachtwaarde) en de canon. Voor meer toelichting betreffende deze regeling kijk op betaalbarekoopwoningen.nl en laat je adviseren door je hypotheekadviseur of neem contact op met de verkopende makelaars.

Bekijk de appartementen van BKZ op interactieve woningzoeker op website van Oostzijderpark.
Je kunt met de cursor over de appartementen bewegen om te bepalen welk appartement je wilt bekijken. Door een appartement aan te klikken zie je alle beschikbare informatie over het appartement, waaronder de prijs en het woningoppervlakte.

Waarom BKZ woningen?
Gemeente Zaanstad heeft een pakket aan maatregelen voor betaalbare koopwoningen geïntroduceerd. Een van deze maatregelen is het BKZ Startersmodel, oftewel Betaalbare Koopwoningen Zaanstad.

Het betreft woningen voor de inkomensdoelgroep met een inkomen tussen de € 33.400 – € 36.499. Inschrijvers dienen starter op de koopwoningmarkt te zijn. Bij veel inschrijvingen hebben ingezetenen van Zaanstad die een sociale huurwoning achter laten voorrang en vervolgens ingezetenen van Zaanstad.

Inschrijven voor een appartement kun je online doen vanaf start verkoop in je aan te maken persoonlijke account via de website van Oostzijderpark
Bij inschrijving voor een BKZ Starterswoning dien je in ieder geval van jou en je partner de volgende gegevens aan te leveren!!:
Uittreksel uit het bevolkingsregister niet ouder dan 1 maand voor de inschrijving. Te verkrijgen bij de gemeente. (! Hier zijn kosten aan verbonden)
Identificatie
Recente salarisstrook
Aangifte & Aanslag IB 2021 danwel een IB verklaring 2021
Starters- ,Sociale Huurbeeindigings- , Financiele Check – en Eigen Vermogen verklaringen. Deze verklaringen zijn vanaf aankondiging verkoop door de ontwikkelaar te downloaden via de website van de projectontwikkelaar.

  • 40-54 m2
  • 1-2 m2
  • 120-160 m3

Kenmerken Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!

Overdracht

Prijs€ 88.725,- t/m € 92.527,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud120-160 m3
Woonoppervlakte40-54 m2
Perceeloppervlakte1-2 m2

Bouwtypes Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!

10 vrij van 10

BKZ appartement

€ 210.000,- t/m € 219.000,-

  • 40-54 m2 Woon opp.
  • 120-160 m3 Inhoud

Maandlasten Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!

Ligging project 'Duindoorn BKZ woningen INSCHRIJVING GESLOTEN!'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

21%

20% NL

36%

20% NL