Ga naar inhoud

De Open Veste

1448 Purmerend

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op
Project website

8 vrij van 8

Project website

€ 242.500,- t/m € 247.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Purmerend De Open Veste

Verkoop 8 kleinschalige appartementen in De Open Veste gestart!
Sluiting inschrijving 8 maart om 23.59 uur!

Fijn wonen in De Open Veste in Purmerend. In Purmerend wordt een bijzondere woonbuurt gerealiseerd; De Open Veste. Een moderne veste aan de westzijde van Purmerend met open verbindingen naar de omliggende wijken en omgeven door groen en water. Hier woon je straks in een buurt met alle ruimte voor jezelf, maar ook in de nabijheid van je buren en gemeenschappelijke voorzieningen. Het beste van twee werelden dus. Een uniek project in de regio!

In het De Open Veste komen totaal 171 woningen. Diverse koopwoningen, zoals drie- en vierlaagse stadswoningen (21) en royale drie- en vierkamer appartementen (27) en 115 vrije sector huur appartementen (in drie gebouwen). De bouw van dit project is inmiddels al flink gevorderd.

Blok M is nu in verkoop!
In de binnentuin, worden 8 kleinschalige appartementen gerealiseerd. De appartementen op de begane grond of 1e verdieping hebben een woonkamer met complete open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en een inpandige berging. De woningen op de begane grond hebben een eigen buitenruimte op het westen of oosten. De appartementen op de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin. De woningen zijn aangesloten op stadsverwarming en hebben zonnepanelen op het dak.

In de halfverdiepte garage zijn nog 6 parkeerplaatsen te koop. Kopers van deze appartementen hebben de mogelijkheid een parkeerplaats te kopen voor € 20.000,- VON en incl. btw.
Bij meer dan 6 geïnteresseerden voor een parkeerplaats wordt er geloot.

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele monumentale gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetieks. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, 2 musea, 2 theaters, een poppodium en nog veel meer. In De Open Veste woon je straks op een ideale locatie voor al deze activiteiten. Via de Melkwegbrug bereik je eenvoudig het centrum met de fiets of te voet.
Maar ook buiten de stad is het goed toeven. Vanuit het gezellige stadscentrum rijd, wandel, fiets en vaar zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur.
En het Purmerbos niet te vergeten. Een relatief jong bos, waar veel te doen is. Vergeet tot slot onze hoofdstad niet. Met de auto, bus of trein is Amsterdam eenvoudig te bereiken. Zo zit je met de auto met 5 minuten op de A7 richting Amsterdam en met de bus of trein ben je in een half uur op Amsterdam Centraal. Ideaal toch?

DIGITAAL INSCHRIJVEN!
Om voor één van de appartementen in aanmerking te komen, kunt u zich via de projectwebsite: www.openveste.nl – inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Sluiting inschrijving: 8 maart 2021 om 23:59 uur. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. 075-6161414.

  • 49 m2
  • 150 m3

Kenmerken De Open Veste

Overdracht

Prijs€ 242.500,- t/m € 247.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud150 m3
Woonoppervlakte49 m2

Bouw

Start bouw2 maart 2020

Overig

Project websiteDe Open Veste

Bouwtypes De Open Veste

4 vrij van 4

Appartementen benedenwoningen BLOK M

€ 242.500,- t/m € 247.500,-

  • 49 m2 Woon opp.
  • 150 m3 Inhoud
4 vrij van 4

Appartementen bovenwoningen BLOK M

€ 242.500,- t/m € 247.500,-

  • 49 m2 Woon opp.
  • 150 m3 Inhoud

Maandlasten De Open Veste

Ligging project 'De Open Veste'