Aankopen met oranje

Teken nu een aankoopopdracht bij Saen Garantiemakelaars en ontvang tijdens het gehele WK €100 korting per overwinning van Oranje! Vanaf deze week tot en met 18 december hebben wij een unieke welkomstactie “aankopen samen met Oranje”!

Vul onderstaande formulier in, geef ons een aankoopopdracht in genoemde periode en ontvang nog €100,- korting per overwinning die het Nederland elftal gedurende het WK behaald.

Vrijblijvend aankoopgesprek

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het aanbod groeit en de markt komt meer in balans. Kopers krijgen weer de mogelijkheid om de woning een 2e keer te bezichtigen met hun aankoopmakelaar. Juist daarom is een aankoopmakelaar belangrijk om de goede keuze te maken tegenover de huidige marktomstandigheden! Een aankoopmakelaar weet precies waar hij of zij op moet letten en kunt u behoeden voor onverwachte problemen. Wij adviseren u over de waarde van de woning, maar ook op juridisch en bouwkundig gebied. In de laatste 12 maanden heeft Saen Garantiemakelaars ruim 70 tevreden kopers mogen begeleiden in het vinden van hun nieuwe woning.

Komt u ook snel langs voor een vrijblijvend aankoopgesprek?!