Comfortabel en duurzaam wonen op loopafstand van het centrum van Krommenie!

Aan de Vlusch in Krommenie presenteren wij u met trots dit nieuwbouwproject met een harmonieuze samensmelting van comfortabel wonen, kleinschaligheid en duurzaamheid. Passend in de directe omgeving. Gelegen aan het lint met voor de deur doorgaand vaarwater. Op loopafstand van het centrum van Krommenie en dichtbij de groene omgeving. Denk aan het mooie Agathepark of de polder rondom Krommeniedijk.

Buitenzijde voorkant Nieuwbouwproject Vlusch in centrum Krommenie
Buitenzijde linkerkant Nieuwbouwproject Vlusch in centrum Krommenie
Buitenzijde rechterkant Nieuwbouwproject Vlusch in centrum Krommenie

Dit prachtige project omvat 10 appartementen verdeeld over twee vrijstaande gebouwen, 5 appartementen per gebouw. Ieder gebouw bestaat uit drie bouwlagen met appartementen in diverse groottes tussen de 46 en 98 m2 woonoppervlak. U heeft de keuze uit 2- en 3kamerappartementen. Zo is er voor eenieder wat wils! De appartementen op de begane grond hebben zelfs een eigen toegang via de voordeur aan de straatzijde. De appartementen zijn modern, licht en comfortabel, voorzien van brede woonkamers, een berging én eigen buitenruimte! De woningen zijn ideaal voor starters, kleine gezinnen en/of senioren.

Achter de gebouwen, op eigen terrein, zijn maar liefst 8 parkeerplaatsen gelegen, exclusief voor de bewoners. Elk appartement is een toonbeeld van duurzaamheid en is bekroond met een (voorlopig) energielabel van minimaal A++. De appartementen beschikken over zonnepanelen, minimaal HR++ glas, vloerverwarming en een (eigen) warmtepomp waardoor de appartementen gasloos zijn. Deze energiebesparende installaties dragen niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Vanwege het duurzame energielabel heeft u meer leencapaciteit en lagere maandlasten.

Ligging van het nieuwbouwproject Vlusch in Krommenie

Krommenie is rijk aan cultuur en geschiedenis en ligt binnen de gemeente Zaanstad zeer gunstig, nabij het buitengebied en het snelwegennet zoals de A8 richting Amsterdam en de A9 richting Alkmaar/Haarlem. Krommenie heeft een eigen treinstation, u bent in minder dan een half uur in Amsterdam. Krommenie kent een aantrekkelijk centrum, voorzien van leuke winkels en gezellige horeca. Voorts zijn er in de directe omgeving diverse sportvoorzieningen.

Bijzonderheden:

  • de appartementen worden te koop aangeboden Vrij Op Naam;
  • de meeste appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats én berging;
  • alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte;
  • alle appartementen hebben vloerverwarming;
  • De appartementen zijn gasloos (warmtepomp);
  • Het complex is voorzien van zonnepanelen;
  • inclusief sanitair.

De verschillende appartementen

Bouwnummer 1

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 1
Driekamerappartement van circa 98m² op de begane grond met eigen berging en parkeerplaats. Voorzien van twee terrassen gelegen op zuiden.

Bouwnummer 2

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 2
Driekamerappartement van circa 60m² op 1e verdieping met eigen parkeerplaats en berging. Voorzien van balkon gelegen aan de voorzijde.

Bouwnummer 3

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 3
Driekamerappartement van circa 49m² op 1e verdieping gelegen aan de achterzijde, met een eigen balkon op het oosten. Voorzien van eigen parkeerplaats en gebruik van de gezamenlijke berging.

Bouwnummer 4

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 4
Driekamerappartement van circa 54m² op 2e verdieping gelegen aan de voorzijde. Met een eigen parkeerplaats en eigen berging. Voorzien van eigen balkon gericht op het westen.

Bouwnummer 5

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 5
Driekamerappartement van circa 46m² op 2e verdieping gelegen aan de achterzijde, met een eigen balkon op het oosten. Met gebruik van de gezamenlijke berging.

Bouwnummer 6

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 6
Driekamerappartement van circa 73m² op de begane grond met eigen berging en eigen parkeerplaats. Voorzien van eigen tuin gelegen aan de voorzijde, op het westen.

Bouwnummer 7

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 7
Driekamerappartement van circa 69m² op de 1e verdieping aan de voorzijde met balkon gericht op het Westen. Voorzien van eigen parkeerplaats en eigen berging.

Bouwnummer 8

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 8
Tweekamerappartement van circa 49m² op 1e verdieping aan de achterzijde, met balkon op Oosten. Voorzien van eigen parkeerplaats en gebruik van de gezamenlijke berging.

Bouwnummer 9

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 9
Driekamerappartement van circa 64m² op 2e verdieping aan de voorzijde met balkon op het Westen. Voorzien van eigen parkeerplaats en berging.

Bouwnummer 10

+

Plattegrond Nieuwbouwproject Vlusch bouwnummer 10
Tweekamerappartement van circa 46m² op 2e verdieping aan de achterzijde met balkon op Oosten. Met gebruik van de gezamenlijke berging.

Interesse? Meld U dan nu aan

Het project gaat naar verwachting eind 2024 in de verkoop. U kunt zich alvast voorinschrijven als geïnteresseerde, zie hieronder. Wij zullen u dan informeren zodra de verkoop start.

Wilt u geïnformeerd worden over uw financiële mogelijkheden voor de aankoop van één van de appartementen? Neem dan contact met Finenzo Zaanstad op 075 612 14 17.

Finenzo logo

Nieuwbouwproject Vlusch Wonen aan het Lint

  • DD slash MM slash JJJJ
  • * alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.