Skip to content

Te koop: woonhuis Tilly Luspad 1 1507 SV Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zaandam Tilly Luspad 1

Dit hoekhuis aan het Tilly Luspad in Zaandam illustreert waarom het ‘gezin’ centraal staat in de duiding eengezinswoning. Een heerlijke ruimte in en om het huis, waar de voorzieningen en de basisschool op loopafstand liggen. Met massa’s andere kids om mee te spelen, op een leuk veldje of met de vele toestellen waar de wijk mee verrijkt is. De grote achtertuin is zelfs in deze moderne woonwijk een weelde. Zestien meter diep en gericht op het zonnige zuidoosten.

Deze woning met lessenaarsdak is gericht op gezinnen. Een prettig lichte woonkamer, half open keuken en drie slaapkamers. Twee op de eerste verdieping, waarbij de grootste slaapkamer best nog in tweeën gedeeld kan worden. In de badkamer kun je poedelen bij de wastafel, douchen en dobberen in het ligbad. De zolderkamer heeft een hele hoop bergruimte achter het dakbeschot. Voor de technische en facilitaire zaken is een aparte ruimte gereserveerd.
De zorgeloosheid die met elke moderne woning komt, is iets te lang doorgevoerd. Er kunnen verbeterslagen gemaakt worden ten aanzien van indeling, afwerking en installaties. De tuin vergt ook wat aandacht. Van die enorme achtertuin is heel wat leuks te maken. Een lange schutting biedt de nodige privacy zonder aan openheid in te leveren. De pergola eindigt bij de stenen berging met elektra.

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met meterkast. Toilet met fontein. Tuingerichte woonkamer met laminaatvloer en open trap. Openslaande deur naar bestrate en omheinde achtertuin op het zuidoosten. Stenen berging met elektra en achterom.
Halfopen keuken met werkblad in hoekopstelling.
Eerste verdieping: overloop. Hal met vaste trap naar zolderverdieping. Ouderslaapkamer. Tweede slaapkamer. Badkamer met ligbad/ douche met spatscherm, wastafel met planchet en spiegel en tweede toilet.
Tweede verdieping: overloop. Derde slaapkamer met extra dakraam en berging achter knieschot. Technische ruimte met aansluitingen wasmachine en -droger en opstelling CV-installatie.

Westerwatering in Zaandam ligt op het grensvlak van stadscentrum naar het open veenweidegebied van de Westzanerpolder. Dit open veld staat garant voor urenlang fiets- en wandelplezier. Laat staan de te beleven avonturen aan de waterkant en in het vrije veld, met de rietkragen en de vele slootjes is dit een walhalla voor de jeugd!
Bij de realisatie van deze nieuwbouwwijk werd goed rekening gehouden met het gezinsleven. Bereikbaarheid, aantrekkelijkheid en voorzieningenniveau werden daarop afgestemd. Resultaat na dertig jaar is een met groen en speelplekken doorspekte wijk, met in het hart een overdekt winkelcentrum en (para-) medische voorzieningen. Uiteraard kinderopvang, scholen, sport en spel ín de wijk. Om de hoek ligt een kinderboerderij.
Het NS station van Zaandam vormt de verbinding tussen deze westkant van het spoor en het stadshart, met al haar vertier. Aan de ene kant de rust, aan de andere zijde vind je de reuring van bios, theater, restaurants, terrasjes en eindeloos shopplezier.
De trein brengt je per intercity, in twaalf minuten, vijf tot zeven keer per uur naar Amsterdam CS. Autoforenzen hebben een vrije doorgang naar de A10, binnen een kwartier ben je door de Coentunnel heen. Fietsers krijgen meer en meer de ruimte in Zaanstad, toch al een fietsgemeente van oudsher. De routes naar Amsterdam en alle windstreken binnen de Zaanstreek worden steeds sneller, efficiënter en vooral ook veiliger. Dat is toch wat we willen voor onze opgroeiende kinderen!

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 100 m2;
– inhoud 350 m3;
– perceelgrootte 171 m2 erfpacht, canonverplichting afgekocht tot 1 juli 2038
– 16 meter diepe achtertuin op het zuidoosten;
– in verkeersveilig en kindvriendelijk Westerwatering;
– aanvaarding in oveleg

  • 100 m2
  • 171 m2
  • 4

Kenmerken Tilly Luspad 1

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte171 m2
Woonoppervlakte100 m2
Inhoud350 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1989
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

bereken hier je hypotheek

Ligging Tilly Luspad 1

Marktcijfers van Zaanstad

Gemiddelde verkoopprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod