Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Damloper & Duindoorn type V ong 1508 VA Zaandam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 680.000,- v.o.n.

NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP!!
De opschortende voorwaarde voor verkoper en aannemer zijn vervuld! De BOUW START medio oktober!

Inmiddels zijn er een flink aantal woningen verkocht en komen wij steeds dichter bij de start van de bouw.
Heb je ook interesse en heb je je nog niet ingeschreven? Via de projectwebsite kun je je inschrijven als (reserve) kandidaat!

Dit is wonen in Damloper en Duindoorn
In Oostzijderpark is iedereen welkom. En als je de diversiteit aan woningen in Damloper en Duindoorn ziet, snap je het meteen. De uitstraling van deze twee woonvelden zijn typerend voor Oostzijderpark: stadse allure, maar wel midden in het groen. Een variatie aan gevels, fijne groen ingerichte terrassen en de flexibiliteit om een woning te gebruiken waarvoor jij hem wil gebruiken: wonen en heerlijk leven. Wil je werken aan huis, ook dat is hier mogelijk! Op de begane is een functionele ruimte die hier goed geschikt voor is! Dat kan allemaal in de woningen van Damloper en Duindoorn.

In Damloper en Duindoorn heb je keuze uit 41 ruime koopwoningen met een woonoppervlakte van 134 m2 tot en met 208 m2. Deze woningen hebben allemaal twee eigen parkeerplaatsen en zijn inclusief stelpost van de keuken. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit een mooie keuken, naar eigen smaak, bij onze keukenpartner of jouw eigen partij. De badkamer en toilet richt je, tijdens het koperbegeleidingstraject, helemaal naar wens in. Daarnaast biedt de aannemer je de mogelijkheid om je huis op verschillende manieren in te delen, heb je een Delfse stoep voor extra privacy en is ook nog eens standaard het terras groen ingericht. Wist je dat twee woningen ook een groengevel hebben? Lees alles over de verschillende woningen in Damloper en Duindoorn via de projectwebsite van Oostzijderpark.

Woningtype V (bouwnummers B8, B16 en C7)
In Damloper en Duindoorn vind je drie riante hoekwoningen met vier woonlagen van maar liefst 192 m² tot 208 m²: Type V. De perfecte plek om een eigen bedrijf op de begane grond te hebben of om een fijne werkplek te creëren. Er is in ieder geval genoeg ruimte in deze hoekwoning om te wonen, leven én te werken. Maar net waar jouw behoeftes liggen. Groots dromen kan hier in ieder geval. Er zijn vijf slaapkamers die voor alle doeleinden kunnen worden ingericht: slapen, spelen, werken, hobby of als inloopkast. Het is allemaal binnen handbereik.
Koopsommen vanaf € 680.000,- t/m € 712.500,- von

Bouwnummers B8 en C7 zijn de plusvariant van B16. B8 en C7 zijn namelijk 208 m² ten opzichte van B16 met 192 m². Het verschil zit op de begane grond. De plusvariant biedt net even wat meer ruimte beneden. De hoekwoningen hebben terrassen op zowel de eerste als de derde verdieping en de ligging kan niet zonniger: het zuidwesten. In het zonnetje werken met een kop thee, uitgebreid lunchen tussen het groen op je terras en de dag afsluiten met een drankje in de avondzon en een uitgebreid etentje met vrienden of de buren.

Via de projectwebsite van Oostzijderpark kun je je inschrijven en kun je de verkoopstukken downloaden en zijn de de antwoorden te vinden op veel gestelde vragen bij FAQ.
Heb je aanvullende informatie nodig? Bel gerust een van de verkopende makelaars. Zij informeren je graag!

  • 194 m2
  • 3

Kenmerken Damloper & Duindoorn type V ong

Overdracht

Koopprijs€ 680.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte194 m2
Inhoud695 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Damloper & Duindoorn type V ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

21%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod