Ga naar inhoud

Te koop: appartement Pleinbuurt 54 1448 LD Purmerend

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 800.000,- v.o.n.

Riant wonen in Kop west!
Pleinbuurt 54 Purmerend (bouwnummer 31) is gelegen op de derde en bovenste verdieping van het appartementengebouw Elysium in het nieuwbouwproject De Lusthof in Kop West. De bouw van dit deelproject in de wijk Kop West, gesitueerd aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend, is inmiddels begonnen!

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De stadse sfeer proef je terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.
Een volwaardige afspiegeling van de stad, waar je samen kunt genieten van het goede leven.

Als de bouw van dit penthouse klaar is kun je gaan genieten van maar liefst 171 m2 woonoppervlakte!
Naast een riante woonkamer van bijna 74 m2 , is er een half open keuken van bijna 19 m2, een drietal ruime slaapkamers, een badkamer en inpandige berging. Het balkon van 14 m2 is gericht op het noordwesten, een heerlijk plek om in de middag en avond te genieten van de zon. Op de begane grond van het gebouw is een gezamenlijke fietsenberging en op eigen terrein heeft het appartement een eigen parkeerplaats (zit in de koopsom). Tevens bestaat de mogelijkheid om een 2e parkeerplaats er bij te kopen.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite: wonenindelusthof.nl of neem contact op met een van de verkopende makelaars Saen Garantiemakelaars in Koog aan de Zaan en DWE Nieuwbouwmakelaars in Amsterdam.

  • 171 m2
  • 3

Kenmerken Pleinbuurt 54

Overdracht

Koopprijs€ 800.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte171 m2
Inhoud513 m3

Bouw

SoortPenthouse
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Pleinbuurt 54

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

24%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod