Ga naar inhoud

Te koop: appartement Pleinbuurt 49 1448 LD Purmerend

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 685.000,- v.o.n.

Riant wonen in Kop west!
Pleinbuurt 49 Purmerend (bouwnummer 26) is gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Elysium in het nieuwbouwproject De Lusthof in Kop West. De bouw van dit deelproject in de wijk Kop West, gesitueerd aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend, is inmiddels begonnen!

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De stadse sfeer proef je terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.
Een volwaardige afspiegeling van de stad, waar je samen kunt genieten van het goede leven.

Als de bouw van het appartement klaar is meet het appartement ruim 146 m2 woonoppervlakte, heeft deze maar liefst vier (!) slaapkamers en een ruim balkon met zicht op het plein. Op de begane grond van het gebouw is een gezamenlijke fietsenberging en op eigen terrein heeft het appartement een eigen parkeerplaats (deze zit in de koopsom). Tevens bestaat de mogelijkheid om een 2e parkeerplaats er bij te kopen.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite: wonenindelusthof.nl of neem contact op met een van de verkopende makelaars Saen Garantiemakelaars in Koog aan de Zaan en DWE Nieuwbouwmakelaars in Amsterdam

  • 146 m2
  • 4

Kenmerken Pleinbuurt 49

Overdracht

Koopprijs€ 685.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte146 m2
Inhoud438 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Pleinbuurt 49

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

79.928

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

24%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod