Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Witte Klaverlaan 14 1562 AM Krommenie

Saen Garantiemakelaars Krommenie
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 270.000,- k.k.

Deze eengezinswoning met twee woonlagen is ontworpen en gebouwd voor gezinnen. Het platte dak heeft een aantal van de buren geïnspireerd tot een opbouw, waarmee de vier slaapkamers nog fijn uitgebreid kunnen worden met meerdere vertrekken. Voor de gemiddelde gezinsgrootte voldoet deze woning zonder een dergelijke ingreep al uitstekend!

Wat verder vooral kenmerkend is voor deze woningen zijn de grote raamoppervlakken. Elke kamer in het huis is verbonden met buiten en het daglicht. De doorzonvorm van de woonkamer werd met deze woningen geïntroduceerd. Daarmee wordt de oppervlakte ten volle benut. De keuken is apart, we zien echter vaak dat de wand tussen de woonkamer en keuken wordt weggehaald. Dat geeft een nog ruimtelijker effect. We geven maar een suggestie… De schouw met open haard neemt een centrale plek in. Qua gezelligheid natuurlijk een dikke pré.

De woning vraagt om wat moderniserings- en duurzaamheidsslagen. Onderhoud is prima in orde, het dak is zelfs nog vervangen vijf jaar terug. Toen is het uiteraard meteen geïsoleerd. Verder oogt de stijl wat gedateerd en is nog niet al het buitenglas in de vandaag de dag gebruikelijke dubbele variant uitgevoerd. Daar valt dus nog wel wat te winnen. Ook op het gebied van de sanitaire ruimtes zijn de wooneisen nu anders dan toen deze woning werd opgeleverd. Overigens voldoet alles prima. De keuken is in een later stadium vervangen. Gebruikmakend van de beschikbare ruimte, met lekker veel kastruimte en een dubbel werkblad. De plavuizenvloer op de begane grond versterkt het ruimtelijke effect.
Achter biedt de volledig omheinde tuin volop ruimte aan groei, bloei, de zon en de luwte. De stenen berging heeft elektra. Een houten tuinkast onttrekt de kliko’s aan het zicht.

Deze locatie in de kruidenbuurt van Krommenie is gewild, vooral onder gezinnen. Brede straten, waar alleen bestemmingsverkeer rijdt met dito plantsoenen en stoepen. Kinderparadijs. Dat school, sport en zwembad op een paar minuten lopen liggen, helpt natuurlijk ook mee. Water, bosjes en speeltuintjes voor de buitenavonturen. De Bieb om de hoek en kids zijn hier een jeugd lang onder de pannen. Dat ook het station, de snelweg, supermarkt en sportclub onder handbereik zijn, zal de volwassenen tot tevredenheid stemmen.
Krommenie is een gewilde woongemeente, ook voor mensen die buiten de gemeente Zaanstad werken. De ligging tussen de A8 en A9 is ideaal. Zowel Amsterdam als Haarlem zijn in twintig autominuten te bereiken. Krommenie vormt met haar gezellige dorpshart de overgang naar het buitengebied. Reuring en rust!

Indeling:
Begane grond, belegd met plavuizen: entree. Hal. Toilet met fontein. Trapopgang met bordes. Meterkast. Doorzon woonkamer met open haard in gemetselde schouw. Keuken met dubbel werkblad met gaskookplaat en anderhalve spoelbak. Achterdeur naar volledig omschutte en verzorgde achtertuin op het noordwesten, met stenen schuur en houten tuinkast. Achterom.
Eerste verdieping: overloop. Vier slaapkamers, elk met vinyl vloer en vaste kast(en). Badkamer met douche, wastafel en spiegelkast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 90 m2;
– inhoud 305 m3;
– perceelgrootte 134 m2 eigen grond;
– zonnige voortuin en diepe achtertuin op het noordwesten;
– plenty mogelijkheden voor een eigen stempel;
– aanvaarding in overleg.

  • 90 m2
  • 134 m2
  • 4

Kenmerken Witte Klaverlaan 14

Overdracht

Vraagprijs€ 270.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte134 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud305 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Witte Klaverlaan 14

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

28%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod