Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Witte Ring 32 1567 CG Assendelft

Saen Garantiemakelaars Krommenie
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 485.000,- k.k.

Deze leuke eengezinswoning aan de Witte Ring in Assendelft ligt aan de buitenrand van de nieuwbouwwijk Saendelft. Opgeleverd in 2012, compleet met uitgebouwde woonkamer en later nog voorzien van een dakkapel op de derde woonlaag. Want dit huis zet het gezin centraal. Zowel letterlijk als figuurlijk. Kaliber ‘niets meer aan doen’. Met een kleurtje of behangetje een eigen sfeer creëren, spullen neerzetten en je bent thuis.

Bij binnenkomst is direct duidelijk dat wij hier te maken hebben met een recent gebouwde woning. Strakke wanden, voorzien van een koof voor licht en het rookkanaal ten behoeve van de gaskachel. Moderne hoogte, breedte, dito bouwmaterialen en -technieken… alles oogt nog zo goed als nieuw. En dat is het ook! De lichte woonkamer is met twee meter uitgebouwd en heeft een open verbinding met de buitenruimte. Dubbele openslaande deuren leiden naar de fraai met plavuizen en straatwerk betegelde tuin. Afhankelijk van het tijdstip kan hier beurtelings zonnig en beschut genoten worden van het buitenleven. Een houten berging en achterom maken het compleet. De keuken ligt aan de straatzijde, de dubbele opstelling met composiet werkbladen en greeploze fronten. Inbouwapparatuur biedt huishoudgemak, plintverwarming zorgt voor warme voeten en brengt koelte in de zomer.
Op de eerste verdieping hebben drie slaapkamers flink de ruimte gekregen, respectievelijk circa tien en ruim 12,5 vierkante meter. De badkamer is met smaak betegeld en ingericht. Natuurlijk is hier een tweede toilet.
Een verdieping hoger hebben de facilitaire en technische elementen van het huishouden, kortweg de was en de stook, hun eigen plek op de overloop. Hier heeft de vierde slaapkamer drie jaar geleden een dakkapel gekregen, de gebruiksruimte vergrotend tot om en nabij de 15 vierkante meter.

Het oog krijgt bij deze woning precies wat het wil. Een fijne en frisse woning met veel ruimte. Netjes afgewerkte vloeren, wanden en plafonds en ook aan de buitenzijde van goede kwaliteit en knap onderhouden. Waar het licht mag doorstromen, zijn binnendeuren met glaspanelen geplaatst. Ook wat je niet ziet, is uitstekend in orde. De isolatiemaatregelen in combinatie met HR++ beglazing leveren het welverdiende energielabel A op. De 10 zonnepanelen op de zuidelijke dakhelling voorzien grotendeels in de stroombehoefte van een gezin. Dat scheelt, zonder de investering, aanmerkelijk in de maandelijkse kosten!

Indeling:
Begane grond: entree via omheinde voortuin. Hal met meterkast. Toilet met fontein. Trapopgang. Binnendeur met glaspanelen naar L-vormig woongedeelte met diepe trapkast. Fraaie, brede houtlaminaatdelen, met V-groef gelegd. Grotendeels gestucte wanden. Aan de voorzijde halfopen keuken met dubbele opstelling composiet werkbladen, voorzien van greeploze kastfronten en spoeldeel met eengreeps mengkraan. Ingebouwde vijfpits gaskookplaat met wasemkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser.
Met twee meter uitgebouwde woonkamer met gaskachel en dubbele openslaande deuren naar de betegelde en beschutte achtertuin, voorzien van houten berging en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping, eveneens voorzien van laminaatvloeren en deels gestucte wanden. 3 Slaapkamers, respectievelijk ± 10, 10 en 12,5 m2. Fris betegelde badkamer met inloopdouche, voorzien van glazen spatscherm. Wastafel met ladenmeubel en verlichte spiegel. Tweede toilet (wandcloset).
Tweede verdieping: overloop met dakraam en bergkasten achter dakbeschot. Opstelling CV-installatie (Intergas) en aansluitingen wasmachine en -droger. Vierde slaapkamer (± 15 m2) aan tuinzijde, voorzien van brede dakkapel.

De Witte Ring ligt aan de zuidelijke buitenrand van de zichzelf geheel voorzienende wijk Saendelft. De directe aansluiting op de A8 maakt het forenzen gemakkelijk naar de omliggende steden te komen. Kwestie van minuten. Midden in de wijk is een winkelcentrum, met een Albert Heijn en een Vomar. Er zijn scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs en volop kinderopvang. De infrastructuur is gericht op verkeersveiligheid en kindvriendelijkheid. Speciale fietsvoorrangsroutes brengen het langzame verkeer vlot en vooral veilig verderop, ook naar het NS-station, auto’s kiezen hun eigen weg. Dat Saendelft op de tekentafel al rekening hield met de jeugd, het algemene welzijn en een gezonde woonomgeving blijkt uit de grote hoeveelheid plantsoenen, trapvelden en speelplekken die de wijk doorspekken. Pal achter de Witte Ring liggen de sportparken en het vrije veld.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 128 m2;
– inhoud 458 m3;
– perceelgrootte 135 m2 eigen grond;
– bouwjaar 2012, energielabel A;
– voorzien van 10 zonnepanelen;
– voor- en achtertuin, vrij parkeren;
– kindvriendelijke wijk met alle gezinsvoorzieningen voorhanden;
– aanvaarding in overleg.

  • 128 m2
  • 135 m2
  • 4

Kenmerken Witte Ring 32

Overdracht

Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte135 m2
Woonoppervlakte128 m2
Inhoud458 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2012
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Witte Ring 32

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

18%

20% NL

18%

20% NL

64%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod