Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Communicatieweg West 20 1566 DA Assendelft

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

Verrassend hoe het aantal vierkante meters woonplezier in de loop der decennia is toegenomen bij deze vrijstaande woning met garage aan de Communicatieweg West in Assendelft! Aan weerszijden is het oorspronkelijke stenen dwarspandje tussen de voetbalvelden en de weilanden uitgebouwd. Net zolang tot de dubbele houten garage en stenen uitbouw elkaar raakten en hier een slaapkamer gesitueerd werd. Lekker op de begane grond!

De stenen uitbouw is met een open boog verbonden met de oorspronkelijke woonkamer. De pvc-vloer werd naadloos doorgetrokken naar deze extra salon met gezellige gaskachel. De gecreeërde slaapkamer ligt ernaast. In dit vertrek bevinden de ramen zich in de noordgevel. Daardoor kan deze kamer ook een uitstekend worden gebruikt als atelier of werkplek.
Boven zijn namelijk nog drie slaapkamers. Waarbij hier en daar een glimp van de balkenconstructie in het zicht is gebracht. Daardoor voelt de hele bovenverdieping heel authentiek aan.
Terug naar beneden. De grotendeels betegelde keuken is keurig, met granieten werkblad en onder- en bovenkasten in hoekopstelling. De open verbinding met de eetkamer geeft ruimte. Betimmering en metselwerk zijn prima in balans en netjes uitgevoerd. De overige wanden zijn gestuct.
Het toilet en de badkamer bevinden zich in de houten uitbouw aan deze kant van het originele bouwwerk. Hier is ook, om binnen ruimte te sparen, de entree naartoe gebracht. Voor de volledigheid werd een bijkeuken annex berging bijgemaakt. Hier hebben de was en stook ook een plek gevonden.

Deze uitbouw, overigens recent nog helemaal geschilderd, vormt ook de rugdekking voor een heerlijk beschut terras op het zuiden. Hiervandaan is het genieten geblazen van ‘s morgens vroeg tot diep in de avond. Natuurlijk komt er wel verkeer voorbij, maar hard rijden kan hier niet aangezien deze woning hoort bij het laatste stuk bebouwing op de grens met het buitengebied. Doorrijders van of naar Beverwijk kiezen over het algemeen liever voor de efficiëntie van een Provincialeweg.
Dat neemt niet weg dat de naamgeving Communicatieweg nog steeds staat voor een uitstekende verbinding met zowel de rest van Zaanstad als Amsterdam. Deze voert in een rechte lijn richting de A8. De andere kant op voert naar de A9 richting Haarlem.
Het dorp Assendelft is uitstekend voorzien op het gebied van kinderopvang, scholen, winkels en verenigingen. In het wijkje schuin tegenover deze woning is een basisschool. Wie de loop van het iets verderop gelegen riviertje de Kaaik volgt, komt uit in het hart van nieuwe woonwijk Saendelft, midden in het winkelcentrum. Daar is ook het NS-station, met aan weerszijden alle niveaus van voortgezet onderwijs. Sport, spel en natuur is in en aan het unieke veenweidegebied volop voorhanden.

Indeling:
Begane grond: entree via houten aanbouw. Hal met pvc-vloer en meterkast. Toilet. Geheel betegelde badkamer met granito vloer. Douche is voorzien van glazen deur. Luxe wastafelmeubel met marmeren blad. Binnendoor naar bijkeuken (11 m2). Aansluitingen wasmachine en -droger en opstelling CV-installatie (2015). Achterdeur.
Woongedeelte toegankelijk via vrijwel geheel betegelde keuken. Hoekopstelling boven- en onderkasten. Granieten werkblad, voorzien van rvs spoelbak met eengreeps mengkraan en gaskookplaat met wasemkap. Ingebouwde vaatwasser. Vaste kast. Open verbinding met eetkamer, overlopend in de woonkamer. Gesloten trapopgang en vaste kast. Boogverbinding naar extra woonkamer annex tv-kamer in stenen uitbouw. Gaskachel met betegelde schouw. Doorloop naar slaapkamer op de begane grond.
Verdieping: overloop met dakraam. Diepe bergkast. 3 Slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast.
Buitenruimte: rondom loopruimte, aan de noordkant afscheiding door sloot.
Beschut terras op het zuid-zuidwesten. Garage in houten aanbouw.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 114 m2;
– inhoud 467 m3;
– perceelgrootte 225 m2 eigen grond;
– met flinke bijkeuken (11 m2) en grote garage (13 m2);
– slaap- en badkamer op de begane grond;
– dichtbij school, supermarkt, station en snelweg;
– aanvaarding in overleg.

  • 114 m2
  • 225 m2
  • 4

Kenmerken Communicatieweg West 20

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte225 m2
Woonoppervlakte114 m2
Inhoud467 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1910
Dak typeMansardedak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Communicatieweg West 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Vergelijkbaar woningaanbod