Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Andes 8 1567 KP Assendelft

Saen Garantiemakelaars Krommenie
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 650.000,- k.k.

Deze royale geschakelde tweekapper met garage aan de Andes in Assendelft verdeelt maar liefst 168 m2 woonoppervlak over drie woonlagen en is naast de sfeervolle tuin op het zuiden voorzien van bijna 24 m2 dakterras. De rechte voorgevel strekt zich statig naar boven, terwijl aan de achterzijde zowel de garage als de woonkamer stevig zijn uitgebouwd. De volledige isolatie, 6 zonnepanelen en pelletkachel zorgen voor lage energiekosten. In het verlengde van de achtertuin bevindt zich een groenstrook. Een superplek voor een gezin!

Deze heerlijke gezinswoning dateert uit 2008, maar werd betrokken in 2009. Jong genoeg om perfect op een lange en duurzame toekomst te zijn voorbereid. De voorzieningen zijn optimaal, de verkeerssituatie is veilig, het groen is volgroeid en de wijk oogt gezellig en vriendelijk. De bouwdiversiteit draagt daar een belangrijke steen aan bij.
In deze woning is de extra diepte vooral benut om licht en ruimte te creëren. Dat komt goed naar voren in de tuingerichte woonkamer waar op mooie dagen de vier openslaande deuren het zonneterras met de living verbinden. Op de vloer ligt Jatoba, een duurzame houtsoort, in rechte vloerdelen en met V-groef gelegd. Een pelletkachel zorgt voor de bijverwarming.
De aangesloten leefkeuken is een toonbeeld van luxe, gecombineerd met praktisch wooncomfort, verdeeld over een kookeiland, kast- en apparatuurwand en plus de wandopstelling. Koken gebeurt elektrisch, met behulp van allerhande apparatuur, waaronder een stoomoven. Vrijwel gevelhoge ramen laten hier het licht naar binnen stromen. Op de vloer liggen plavuizen.
Op de bovenste twee woonlagen vinden we vier slaapkamers, waarvan drie genieten van dubbele lichtinval, een luxe badkamer met ligbad én inloopdouche en een facilityroom. Die is verbonden met dat enorme dakterras op het zuiden.
Het platte dak wordt benut voor zonnepanelen.

Indeling:
Begane grond: zij-entree via oprit. Hal met Portugese mozaïektegels. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Meterkast, garderobe en trapkast. Trapopgang en binnendoor naar verlengde garage. Eveneens uitgebouwde woonkamer met Jatoba vloerdelen met V-groef. Tuingerichte living met twee paar openslaande deuren naar zonneterras en fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. Vijver, pergola en heester-omheining met poort naar achtergelegen groenstrook.
Aan voorzijde leefkeuken met leistenen vloer en mozaïek wandtegels. Kookeiland, kas- en apparatuurwand en wandopstelling aanrechtblad. Rvs spoelbak met eengreeps mengkraan. Ingebouwde inductiekookplaat met recirculatiekap, combi-stoomoven, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en coffeemaker.
1e verdieping: lichte overloop met balustrade en vaste trap naar tweede verdieping. 3 Slaapkamers, waarvan 2 met ramen aan twee zijden. Fraai betegelde badkamer met ligbad en nis met inloopdouche, voorzien van glazen spatdeur. Wastafel met laden- en kastmeubel en verlichte spiegel. Handdoekenradiator en tweede toilet (wandcloset).
2e verdieping: lichte en ruime overloop met balustrade. Vierde slaapkamer met dubbele lichtinval. Aparte faciliteits- en technische ruimte. Aansluitingen wasmachine en -droger. Opstelling CV-installatie. Voorbereiding voor openslaande deur naar dakterras op het zuiden.

Saendelft, waar de Andes aan de oostelijke rand ligt, is een wijk voor kinderen. Opgroeiende jeugd vindt hier school, sport en spel en vooral vriendjes. De Kaukasus is een doodlopende straat, die grenst aan een groot speelplein waar zelfs de kleintjes veilig kunnen spelen. Zowel basis- als voortgezet onderwijs en kinderopvang liggen praktisch om de hoek, verbonden door een fietsader waar alle automobilisten rekening mee dienen te houden. Het stalen ros en de benenwagen hebben hier voorrang!
Vlakbij ligt het winkelcentrum Kaaikhof, voor NS station Krommenie-Assendelft loop je de andere kant op. Dan hebben we het over 8 minuten lopen, 2 minuten met de fiets!
Autoforenzen draaien net zo gemakkelijk de snelweg A8 richting Amsterdam of A9 naar Haarlem en Schiphol op. Binnen twintig minuten zijn zij op plaats van bestemming. En wat vooral heel fijn is: zij zijn net zo snel weer thuis…

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 168 m2;
– inhoud 689 m3;
– perceelgrootte 225 m2 eigen grond;
– tijdens bouw woonkamer en garage met twee meter verlengd;
– bouwjaar 2008, goed geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en pelletkachel;
– fraai aangelegde achtertuin plus dakterras (24 m2) op het zuiden;
– parkeren op eigen erf, vlakbij opritten Rijkswegen A8 en A9;
– uitstekend voorzien Saendelft, inclusief school, sport en supermarkt;
– aanvaarding in overleg.

  • 168 m2
  • 225 m2
  • 4

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Andes 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

18%

20% NL

18%

20% NL

64%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod