Ga naar inhoud

Te koop: appartement NDSM-straat 67 1033 NA Amsterdam

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

Gasloos wonen? Starters opgelet!

Ben jij klaar om te wonen in het snelst groeiende en meest bruisende stadsdeel van Amsterdam? Het kan! Nabij de NDSM-gracht, dichtbij de Amsterdam Marina, aan de zonnige kant van het IJ komt BinnenDok. Dit markante bouwwerk vlakbij het water bestaat uit vier gebouwen met ieder een eigen functie en uitstraling. De gebouwen zijn modern, industrieel en staan middenin het hart van NDSM.

Heb je behoefte aan een mooi tweekamer appartement met een EXTRA GROOT balkon op het westen en een aparte berging? Op de 6e verdieping vind je woningtype A5, met een totale woonoppervlakte van circa 47 m². In dit appartement heb je naast de slaapkamer een grote woonkamer met open keuken. Raampartijen zijn voorzien van een extra optie namelijk zonnewering! De inpandige berging is de plek voor de wasmachine en droger. De erfpachtcanon is circa €1800 per jaar. In de onderbouw bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging. Op de 7e verdieping is een schitterende daktuin voor bewoners.

BADKAMER
De badkamer is compleet uitgevoerd met een betegelde vloer en -wanden, een inloopdouche met glazen wand, een wastafel en een elektrische radiator.

KEUKEN
De keuken is compleet uitgevoerd met inbouwapparatuur.

DUURZAAM
De appartementen in woongebouw BinnenDok zijn voor warm (tap)water en de vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming. Een WTW-unit (warmte-terugwin) onttrekt restwarmte uit de ventilatielucht van het gebouw en gebruikt die warmte weer om het appartement te verwarmen. Met zonnepanelen op het dak van het parkeergebouw wordt energie gewonnen om de algemene gebouwvoorzieningen te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan de lift en de verlichting in de algemene ruimten. De bewoners daktuin wordt natuur-inclusief ingericht, waarmee het bijdraagt aan de lokale biodiversiteit en natuurwaarden.

HET GEBOUW
Alle vier de gebouwen hebben een materialen- en kleurenpalet, met verwijzingen naar de historische werf. Zo heeft heren 5 architecten gezorgd voor eenheid in verscheidenheid. In BinnenDok komen 107 woningen, een kleinschalig kantoorgebouw, commerciële voorzieningen op de begane grond, een parkeergebouw met openbare parkeerplaatsen en een gezellige daktuin. Glas, staal, beton en baksteen geven het ontwerp van BinnenDok een warme uitstraling. Het mooie aan een gemengd plan ontwerpen is dat bewoners een plek kunnen kiezen die goed bij hen past.

EXTRA’S

DAKTUIN
De schitterende collectieve daktuin op de 7e verdieping, waar je als bewoner gebruik van kunt maken.

PAKKETSERVICE
In de entreehal van woontoren BinnenDok komen Bring Me boxen voor pakketjes voor bewoners. Geen pakjes aftekenen, niet meer thuisblijven voor een levering, zo weinig mogelijk fysieke interacties. Het veiligheidsgevoel is groot.

PARKEREN
Bewoners van BinnenDok kunnen een parkeerabonnement afsluiten voor een parkeerplaats in het parkeergebouw, tegen een vastgesteld tarief.

Het IJ letterlijk aan je voeten
Een nieuw stadsdistrict verrijst aan de noordkant van Amsterdam. Met woningen, twee jachthavens een zorgcluster, diverse horeca, winkels, een supermarkt (AH), musea, diverse scholen en culturele en vrijetijdsvoorzieningen. De oude monumentale gebouwen zijn veelal Rijksmonumenten en hebben nieuwe (culturele) functies. Met de veerpont ben je in 15 minuten op Amsterdam Centraal of in het stadscentrum waar kunst, cultuur, restaurants van internationaal niveau op je wachten. Wel het genot, niet de drukte. De auto heb je hier niet nodig. Amsterdam Marina is je nieuwe buur. Een prachtige plek voor een mooie sloep of boot voor heerlijke uitjes op het water.

Wonen op NDSM
Ooit was NDSM een van de grootste scheepswerven ter wereld. In de jaren ’80 werd de ‘Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij’ ontmanteld. Het terrein aan de noordkant van het IJ kwam leeg te staan. Inmiddels is dat verleden tijd. NDSM-West ontvouwt zich tot een waardig verlengde van het Amsterdamse stadscentrum, vergelijkbaar met urban woonwijken zoals we die tegenkomen in New York, Hamburg en Berlijn. Door de combinatie van afwisselende (ook monumentale) architectuur en een eigen karakter krijgt dit gebied nieuwe allure. En vergeet niet alle restaurants, terrassen, kunst, musea, het stadsstrand, gezellige festivals, hotels en meer. Nergens in Amsterdam krijg je zoveel energie als op de NDSM-werf.

ALGEMEEN
• Vraagprijs € 350.000,- k.k. Koper kan eventueel kiezen voor jaarlijkse canonbetaling of voor afkoop circa € 75.000,-
• Extra groot Balkon op het westen.
• Gemeenschappelijke daktuin.
• De bouw is gestart, indicatie oplevering eerste halfjaar 2023.
• Afgebouwd met keuken en complete badkamer.
• Garantieregeling Woningborg.
• Plattegrond is een indicatie.

Zie ook: www.levenopndsm.nl/binnendok

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.”

  • 47 m2
  • 1

Kenmerken NDSM-straat 67

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte47 m2
Inhoud123 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Bewoners en vrienden aan het woord

"Omgeving ndsm is de hotspot van Amsterdam."

Kick Rademakers

Ligging NDSM-straat 67

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

97%

20% NL

3%

20% NL

1%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod