Ga naar inhoud

Te huur: appartement Zuiderhoofdstraat 32A 1561 AM Krommenie

Saen Garantiemakelaars Krommenie
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.250,- p/m

Dit mooie appartement van ca. 83 m2 met een dakterras van 26.7 m2 is gelegen in de Zuiderhoofdstraat, dé gezellige winkelstraat van Krommenie.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (ca. 44 m2) met moderne open keuken voorzien van een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en koelkast. De woonkamer heeft een Frans balkon aan de straatzijde, één grote slaapkamer (ca. 13.1 m2) eveneens met een Frans balkon en één kleinere slaapkamer (ca. 6.7 m2). De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Separaat toilet. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming en zelfstandige nutsvoorzieningen. De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Het voordeel van de zonnepanelen komt ten goede van de huurder.

Het ruime dakterras heeft een gunstige zonligging en maakt dit appartement extra aantrekkelijk.

Inclusief berging op de begane grond.

Het appartement is per trap bereikbaar.

Aanvaarding
1ste week mei 2021

Huurperiode
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimale huurtermijn van 2 jaar en daarna voor onbepaalde tijd.

Roerende zaken:
De laminaatvloer met geschikte ondervloer en de keukenkast met vriezer en oven worden door de huidige huurder ter overname aangeboden. Prijs nader overeen te komen.

Inschrijfkosten (huurder)
Er zijn geen inschrijvingskosten voor de huurder.

Verhuurkosten (huurder)
Wij berekenen voor de werkzaamheden geen verhuurkosten aan de huurder.

Huurtoeslag
Kijk op de site van de belastingdienst om te achterhalen of u recht hebt op huurtoeslag.

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm
Uw brutogezinsinkomen dient circa 3,5 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan deze norm te voldoen is een “borgtocht”. Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm.

Huisdieren
Niet toegestaan.

Aanvraagformulier
Op het aanvraagformulier worden gegevens gevraagd m.b.t. uw inkomen. Naast deze gegevens dient u een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening te overleggen. Tevens dient een kopie van uw legitimatiebewijs bijgevoegd te worden aan het aanvraagformulier. U gaat akkoord dat er een krediet-check wordt gedaan als u de woning wilt huren.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail.
Vervolgens ontvangt u van ons een aanvraagformulier welke uw compleet ingevuld moet retourneren. Voldoet u aan de gestelde voorwaarde dan zullen wij een afspraak maken voor bezichtiging.

Inkomensgegevens:
Voordat een overeenkomst wordt getekend ontvangen wij van u een recente loonstrook en werkgeversverklaring. Indien u geen werkgever heeft, dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening te overleggen. Tevens dient een kopie van uw legitimatiebewijs bijgevoegd te worden aan het aanvraagformulier.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons kantoor.
Saen Garantiemakelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

  • 83 m2
  • 2

Kenmerken Zuiderhoofdstraat 32A

Overdracht

Huurprijs€ 1.250,- p/m
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte83 m2
Inhoud279 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2017
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Zuiderhoofdstraat 32A

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

31%

20% NL

30%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod