Nieuwbouwproject Vlusch “Wonen aan het Lint”

Bij wonen aan het Lint denkt met vaak aan (oudere) woningen. Wat een verrijking is het dat we ook steeds vaker appartementen aan het lint zien. Geen grote complexen, maar kleinschalige bouw met een uitstraling passend tussen de andere woningen.

Dit mooie project bestaat uit twee karakteristieke woongebouwen met daarachter parkeerplaatsen en bergingen. Beide complexen zijn voorzien van 5 appartementen in verschillende formaten uiteenlopend van 46m² tot 98m². Zo is er voor een ieder wat wils!

De appartementen voldoen aan de hedendaagse eisen met een warmtepomp en zijn tevens allemaal voorzien van een buitenruimte. Ook de ligging is ideaal. Op loopafstand van het centrum van Krommenie, maar dichtbij het groen van Krommenie. Denk aan het mooi Agathepark of de polder rondom de Krommeniedijk.

Bijzonderheden:

  • enkele appartementen voorzien van een eigen parkeerplaats en/of berging;
  • voorzien van vloerverwarming;
  • geen gasaansluiting;
  • oplevering met sanitair, maar exclusief keuken;

Interesse?
Het is nog niet bekend wanneer de appartementen daadwerkelijk in verkoop gaan. U kunt zich echter wel voorinschrijven als geïnteresseerde. Wij zullen u dan informeren zodra de verkoop start. Voorinschrijven kan via onze website www.saen.nl (Nieuwbouw – Vlusch).

Wilt u geïnformeerd worden over uw financiële mogelijkheden? Neem dan contact op met Finenzo Zaanstad op 075 612 14 17.

Nieuwbouwproject Vlasch Wonen aan het Lint

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.