In ontwikkeling

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement of een ruime eengezinswoning nabij het oude centrum van Purmerend? Dan is het unieke nieuwbouwproject De Lusthof in Kop West echt iets voor jou! 

Wonen in een nieuwbouwwoning was tot voor kort misschien enkel een droom. Het nieuwbouwproject De Lusthof kan deze droom werkelijkheid laten worden! Fase 1 bestaat uit 11 royale gezinswoningen, 18 moderne appartementen, 2 luxe penthouse. In fase 2 worden 53 huurappartementen gerealiseerd, bestemd voor middeldure huur en vrije sector.  Fase 1 zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 in verkoop gaan.

Uniek aan De Lusthof is de grote variëteit aan woningen en de ligging nabij de stad. Koop of huur? Een stadsvilla of een luxe penthouses? Appartementen voor jong en oud, De Lusthof heeft alles in huis.
De Lusthof is sterk verweven met de historische binnenstad van Purmerend. De stadse sfeer proef je tevens terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende (deels collectieve) tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.

De Lusthof fase 1 Facts:

  • 11 royale gezinswoningen (koop), vanaf ca. 170 m2
  • 18 appartementen (koop), vanaf ca. 90 m2 tot ca. 150 m2
  • 2 penthouses (koop), ca. 170 m2

De Lusthof fase 2 Facts:

  • 53 middeldure en vrije sector huur appartementen.

Ben je geïnteresseerd in een woning in De Lusthof? Schrijf je dan nu in en laat ons je woonwensen weten!
Je kunt een account aanmaken op www.wonenindelusthof.nl, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.